mandag 23. desember 2019

Kosemat på lørdag

Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat. Steamed buns eller dampede, myke brød er noe som ofte serveres som asiatisk gatemat, og er noe av det mest populære du kan spise for tiden.


Og etter hvert kanskje også på matbloggen. Jeg prøver å fokusere på enkle og ganske sunne retter i hverdagen.

I helgene prøver jeg å være litt mer kreativ og har jeg tid lager jeg gjerne en tre-retters middag til lørdag kveld. På lørdag formiddag skal jeg dessuten se på Ungdommens Kulturmønstring her i Rakkestad og på søndag skal vi ha. Her du noen planer.


Kjøp kun akkurat nok til lørdag. Begrens også inntaket av søte drikker tilsatt sukker Godteri tilsvarende 1g smågodt (eller gram sjokolade), er passe mengde. Eller annet tilsvarende 4kcal.


Sett den i kjøleskapet med lokk eller tett plast over. Om jeg skal på tur på lørdag formiddag så setter jeg deigen torsdag kveld.

Slår den ned fredag morgen og kveld. Ukemeny med enkel kosemat inneholder sju av middagene jeg tyr til når jeg skal lage noe deilig uten å måtte ha den helt store innsatsen på kjøkkenet. Vanlig middag på fredager.


Mat som man kan spise lenge:-) Søndager spiser vi potetmiddag som ellers i uken, men med medisterkaker, kjøttkaker, ovnsbakt fisk e. E barer fredag og lørdag vi ikke spiser poteter. Har lyst å prøve noe nytt lørdagskvelden. Vi lager alltid litt ekstra god mat lørdag kvel og da ikke nødvendigvis noe direkte sunn mat.


Men vi begynner å bli bra dårlig kreative. Lørdag er kosedagen dilux. Begynner å bli lei av alltid lage pizza, taco, lasagne, sheperds pie, gryterett, to. Da hadde det vært det mest populære spill i de fleste land i Europa gjennom mange år. Jeg har kjøpt jordskokker i butikken, men har aldri smakt det før.


Se bildebanken for flere alternativer og bilder av kosemat. Har lett litt på nettet, og funnet en oppskrift fra Jamie Oliver som høres god og lettvint ut. Saltsug kan jeg imidlertid få på kvelden.


Særlig når mannen min setter frem potetgull i helgen.

Sørlandschips er min favoritt, og på lørdager lager jeg alltid en liten skål til meg selv, sier hun. Suget døyves ellers godt også med gulrøtter eller stangselleri med litt dipp av kesam. Trafikkforums landsmøte blir avholdt fredag 5. Møtet blir avholdt mens skipet ligger til kai, slik at deltagelse på landsmøte er uavhengig av turen til Kiel. Har du en bålpanne, kan du jo lage maten ute. Mandag: Mandag er en god dag å spise fisk.


Nyhetsmagasin med Korrespondentbrevet. Episodebeskrivelse. Storbritannia ute av EU, en riksrettssak uten vitner og spredning av det nye coronaviruset.


Kjendisbestemor reagerer på besteforeldres kosemat til barnebarna: - Dette er ikke noe vi bestemødre bør få på oss. Kari-Ann Grønsund synes det er flaut at bestemødre gir barnebarna mye. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Lotto er et sjansespill som arrangeres av Norsk Tipping hver lørdag i Norge.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg