tirsdag 3. desember 2019

Kondensert melk coop extra

Sikre deg en lav pris på forhån eller finn et tilbud i siste liten! Best pris på reisen. Gratis avbestilling! Sammenlign matkort og søk direkte. Få rabatt hver gang du går til butikken - Skaff matkort.


Du trenger nemlig ikke å koke en eneste boks med kondensert melk , og du slipper det mange kvier seg for: Å lage karamell.

Bare kok sammen klassisk Melange, sukker og usøtet Viking melk til blandingen tykner og får en karamellfarge, så er du i mål! Tørsleffs søtede kondenserte melk kan kjøpes på Coop OBS, Mega og på Coop Extra. Husk at søtet kondensert melk er ikke det samme som Vikingmelk. Du kan lage masse godt av denne boksen, for eksempel Banoffeepai, Key Lime pie eller kanskje du har lyst til å lage verdens enkleste iskrem? Oppskrift på seige karameller.


I Norge derimot har usukret kondensert melk størst bruksområde innen matlaging. Et godt tips er å riste boksen før åpning, og vispe den sammen til den er jevn. Ved å blande like deler kondensert melk og vann får man vanlig helmelk.

Noen som vet hvor man får kjøpt det? Har kjøpt det tidligere på Meny, meeeen nå fant jeg det ikke der heller! Mener ikke viking melk , men Søt kondensert melk.


Gjør hverdagen Extra spennende! Les våre tips og følg trendene innen mat og hjem. EXTRA er den ultimate nettsiden for alle som vil spare ti spare penger og spare miljøet. Få tipsene som hjelper deg å leve smartere! Her er ikke søtet kondensert melk å oppdrive innen 2t kjøring.


Innvandrerbutikker, gjerne asiatiske. Eller noen meny, ultra og centra kan ha har jeg funnet ut. Prøvde den oppskriften med 700g sukker. Den fikk riktig konsistens, men smakte bare sukker.


Mulig jeg gjorde noe feil. Som Coop -medlem får du rabatter og spesialtilbud fra våre partnere, kjøpeutbytte og mye mer! Denne boksen må ikke forveksles med Vikingmelk. Det er viktig at du bruker den ferdig søtede kondenserte melken til å lage denne isen.


Boksen fra Tørsleffs fås kjøpt i ICA Supermarked og i store Coop Megabutikker.

Verdens enkleste og beste iskrem. Kok dette i minutter og rør hele tiden. La masse avkjøle seg, jeg lot den stå i kjøleskapet til neste dag. Trill ut til den formen du ønsker. Gjærbakst laget med kondensert melk holder seg lenger ”saftig” , småkakene holder seg mer sprø, og smultringene blir mindre fete.


Hvor får man kjøpt søt kondensert melk , jeg finner bare vikingmelk og den er usøtet? Sections of this page. Accessibility Help. Produktet får en intens karamellignende sukkersmak og har tyktflytende konsistens. Kondensert melk som er tilsatt store mengder sukker, gjerne i forhold 1:5.


Les mer om kondensert melk her. Mange vet at Vikingmelk er kondensert melk , men det er ikke den du skal bruke til å lage denne silkemyke karamellkremen. Gode tips og råd for ditt hus og hjem fra Extra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg