torsdag 2. mai 2019

Morsom hilsen

Skal du skrive en morsom bursdagshilsen, og trenger litt hjelp på veien? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en hel rekke med morsomme bursdagshilsener som garantert kommer til å bringe frem latteren!


Se også: Sitater om alder – Ordtak om alder – Bursdagsvitser – Morsomme bursdagsbilder. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.

Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! Leter du etter en morsom nyttårshilsen som du kan sende til venner og familie?


På denne siden har vi samlet en rekke morsomme nyttårshilsner som garantert vil bringe frem latteren hos mottakeren. Morsom nyttårshilsen Oppe på himmelen så luftig og lett, sitter en engel på en kjempe rakett! Her får du mange gode tips til hva du skrive på kortet, eller hva du kan si i talen til 50-åringen.


Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med.

Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Jeg er ikke av de mest kreative, men har lyst til å skrive en artig hilsen i bursdagskortet til lillesøsteren min som blir 17. Hun er ganske jålete av seg, og elsker katter og foto. Noen som har forslag til artige ting jeg kan skrive? Nyttig for deg som vil sette en ekstra spiss på bursdagskortet eller talen til jubilanten.


En bok jeg stadig drar fram når jeg skal skrive en hilsen til en eller annen anledning. Hvis du har bestilt en pakke med julekort og latt de være tomme på innsiden kan du skrive en ekstra spesiell hilsen inni til din kjære. Trenger du inspirasjon til teksten på julekortet finner du her vår beste samling av kjærlige, varme og morsomme julehilsener.


Så blir det litt enklere å sette ord på det man føler og tenker for de man er så glad i, på nettopp årets vakreste kveld - julekvelden. Vår hilsen vi sender den nye duett. Del allting som venner og livet blir lett. En klem er den perfekte gaven. En størrelse passer alle og ingen har noe imot å få en.


A snowflake is winter`s butterfly. Denne må du lese: måter å takke for bursdagshilsener på! En boost for selvtilliten, selv om jeg hater å bli eldre. Hva med å svare med denne?

Med så mange hilsener (251) fra venner, familie og bekjente, så føler jeg meg populær. Meningsløs informasjon er tydeligvis noe man aldri kan få nok av. Og det siste tilskuddet på stammen over kuriøse og unyttige nettsider heter Birthday Calculator.


Skal du holde en tale, eller vil du bare bli inspirert?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg