torsdag 16. mai 2019

Eplekake uten melk

Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Drikk et glass melk til eplekaken så får du i.

Visste du at det finnes sjokolademelk helt uten tilsatt. En nydelig eplekake som smaker fantastisk med. Oppskrift på eplekake uten melk som er veldig god! Bland eggerstatning og vann i en kopp. Eplekake - uten egg og melk.


Smuldre margarin, sukker, hvetemel og bakepulver i en bolle, og bland i eggeratstningen el. Jeg brukte Mix C fra Schär. Tips: I en langpanne må du doble denne oppskriften!


En saftig og god eplekake som dette faller i smak hos store og små.

Inspirert av italienerne, er kaken laget med olivenolje og smaksatt med sitron. Et sterkt barndomsminne er den fantastiske lukten av nybakt eplekake som fylte huset. Enten du har norske hageepler i hagen eller i butikken nær deg så er den her. Sesongen for epler, eplepai og eplekake. Derfor må jeg selvfølgelig ha oppskriften på glutenfri eplekake på bloggen.


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Ein må ha gode oppskrifter og resten går (stort sett) som ein leik! Eg handla meg ein kasse med norske epler og måtte sjølvsagt lage ei eplekake av nokon av dei! Sett et frossent kakestykke et par minutter i mikroen - og vips - så har du perfekt temperert eplekake klar til servering, gjerne med en kule vaniljeis.


Dette er en god og stor oppskrift på eplekake. En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Hvordan får du denne så saftig uten egg og smør?


Og gang på gang svarer jeg: Du trenger ikke egg og smør for å bake. Visp sammen egg, sukker, kanel, melk og hvetmel og rør inn cottage cheese. Hell røren i en smurt ildfast form.


Skrell og del eplene i båter. Dryss over hakkede mandler.

Legg dem på toppen av røren. Prøver meg nok en gang på kake uten egg, melk og gluten. Superenkel å lage, mikset sammen på null komma niks! Denne gang ble det eplekake.


Ingredienser:dl Glutenfri, Semper Fin mix, uten melk1. Sunnere eplekake uten sukker. Her er en sunnere utgave av eplekake hvor sukkeret er erstattet med Sukrin. Dersom du selv reagerer på melk og laktose, eller har venner med allergi, kan det være nyttig med noen oppskrifter på kake uten melk. I dag får man kjøpt mange erstatningsprodukter for kumelk, som gjør det lettere å tilby kake uten melke som alternativ til gjester som ikke tåler melk.


Jeg heter Anne Spurkland og er lege, forsker, immunolog og pasjonert baker av frie kaker som alle kan spise. Bland smør og melk og visp blandingen i eggedosisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg