mandag 13. mai 2019

Hundenavn på j

Hvis du har hun lurer du kanskje på hvor vanlig navnet dens er. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. I tillegg finner du hundenavn , artikler i DogLex, oppdrettere, dyrleger, klubber, hundehotell, kurs og skoler, dyrebutikker og mye mer.


Er du på utkikk etter et kult hundenavn til tispen? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine forslag til navn til hunden.


Alfabetisk liste med hundenavn til tispe. Kennel Løvegapet er nystartet! Noen tips til hundenavn på I eller J ? Ikke helt sikker på hvilket kull det blir enda. Jeg har kjørt meg litt fast i ord som begynner på J. Og så var det kallenavnet da. Kort og enkelt med snert.


Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. På denne siden finner du en alfabetisk liste med mang fine forslag til navn til hunden. Vi har en gutt og ei jente fra før, som begge har navn som begynner på J. Det hadde vært litt artig at tredjemann også fikk et J -navn, men jeg finner ingen navn på listene som jeg liker. Her er noen populære norske navn på hunder.


Et vanlig norsk jentenavn eller guttenavn kan selvfølgelig også brukes! Noen kaller opp hunden etter et familiemedlem eller en norsk person de liker. Engelske hundenavn.


Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. Han het det når jeg overtok han, så jeg har liksom ikke giddet å bytte. Ikke et hundenavn jeg ville valgt selv da.


Liker litt spesielle hundenavn , som ikke så mange andre har. Har en nevø på år, som heter det samme som hunden min (bare at han skriver det Theo). Her kan du foreslå og se idéer til hundenavn hun basert på kjønn (tispe eller hann). Først tenkte jeg på et navn, noe relatert til jobben, som f. Deadline, men så kom jeg til å tenke på at Petter skal jo selvsagt ha bikkja til tur, kos, hygge, og trenger derfor noe med.


Laget en liten liste over de hundenavnene jeg syntes er fine. Hunderaser som starter på J. Kanskje trenger du litt inspirasjon til navn på din nye valp. Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Dalmatineren har vunnet mang en hundeelsker sitt hjerte. Og det sier vi ingen ting på - se bare på den den da.


Leter du etter et flott hestenavn? Se også: Utstyr til hest og rytter på horze. Gjentatte postinger av samme innlegg (såkalt spamming), forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten. Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende.


Hundenavn på j

However you like it. Skal finne et hundenavn på C, vet ikke om jeg får tispe eller hannhund riktig ennå, så forslag til begge kjønn tas imot med stor takk. Del dette innlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg