mandag 13. mai 2019

Demring jotun

En ren, mellomgrå tone som gir et lyst, delikat utseende. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. En svak nøytral grå tone. Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc.


De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene, i enkelte.

En varm gråaktig hvit tone. Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig. Demring luner rommet og fremstår nøytral og fin, og best av alt er at den går til alt! Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Bilder fra Scanox og Jotun , med kombiasjoner, fargekoder og navn. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Hanne Sørø ‎ to Jotun LADY. Det er tatt utgangspunkt i hva. Jeg endte opp med fargen demring som ble veldig fin!


Ikke for mørk, men en klar gårfarge som absolutt ikke er for lys heller :-). De andre veggene i stua er Tudor fra Jotun , en lys gråbeige. Der står sofaen Mags fra Hay og bordet Comb Ellipse fra Bolia. Siren sverger til helt andre pastellfarger. I stuen gikk vi for en sofa som vi kunne velge størrelse, farge og form på selv.


Den bør heller ikke bli for mørk slik at veggene får altfor mye oppmerksomhet.

Den må ikke virke beige men heller ikke blå. Jeg velger mellom følgende farger: Demring , Hvit lin eller Ascott men jeg klarer ikke å bestemme. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.


Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg