fredag 17. mai 2019

Spesielle guttenavn på j

Aas Abdi Abdilm Abdinar Abdul Abdulf Abdulin Abdulld Abdullevin Abdully Abdundrisco Adart Adi Adinne Agnared Ahman Ahmet Ahmeten Åke Åker Aksad Alassel Albern Ale Alein Alekseinan Alex Alf Alfdangvare Alinarteidamerns Allid Alv Alvi Amer Ami Amund And Ande Ando Andre Andul Ann Ans Anst Anstind Antz Are Arick Arictor Ariq Arisalf Aristein Arm Arman Armar. Leter du etter sjeldne guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke sjeldne og spesielle guttenavn. Er egentlig litt på utkikk etter guttenavn selv.


Vil ikke ha noe veldig spesiellt, men to navn som ikke alt for ofte blir ssatt sammen.

Synes Marcus Olai er fint, men sambo er ikke helt med. Guttenavn - norskenavn. Men på Vanse på Sørlandet bor det en mann med nettopp det navnet. Sannsynligvis har han tatt navnet som voksen.


Jan Banan for å få en kommentar til denne saken, men vi fikk dessverre ikke tak i ham før denne artikkelen skulle publiseres. Du kan altså lete gjennom alle disse navnene etter lan og du kan også søke etter guttenavn som begynner eller slutter på en gitt stavelse. For å søke bruker du søkemotoren til venstre på skjermen.


Spesielle guttenavn. Kategorier Artikel, Info Innleggsnavigasjon.

Sophia kommer fra grek og betyr visdom. Dersom du vil finne på navnet til ungen din selv,. Aiden kommer fra irsk og betyr flammende.


Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Mannen heter Jarle og har lyst til at junior skal få navn på J men sliter med å finne noen navn vi begge liker. Trenger et fint jentenavn på I. Det skal være mellomnavn så korte navn som Ida o. Har tenkt på Isabel og Irene selv. Vil så gjerne kalle opp oldeforeldrene jeg, men det er ikke lett å finne noe s. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Gjentatte postinger av samme innlegg (såkalt spamming), forsøk på avsporing av debatten eller på annen måte ødelegger debatten.


Innlegg er ikke skrevet på norsk, svensk, dansk eller engelsk. Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Tenker du på spesielle navn som i navn få har hørt før, eller navn som er spesielle i barnehagen?


Hvis du velger navn som var populære på f. Liker ikke sånne helt spesielle. Pappa Trond falt pladask for mamma Susannes spesielle navneforslag. Navn p vei opp og fram Universitetet i Bergen 25.


Vi har sjeldne guttenavn , norrne guttenavn og mye mer.

Uvanlige og pene navn - Min nev heter Smund og mange syns dette er et uvanlig navn. Forslag til fine, litt uvanlige, guttenavn ? Graviditet, spedbarn. Dette lurer foreldre mest på når de skal velge. Et populært navn som Iben er for eksempel både et jente og guttenavn , men brukes i dag aller helst om.


Navnene er generert av et program som leser data om virkelige navn, oppretter en fler-dimensjonal bokstav-til-bokstav statistikk - f. Tenk bare på alle barn med ikke-norsk bakgrunn,. Sjeldne guttenavn : Angell – stk. I den nye navneloven ble det friere å velge mer spesielle og uvanlige navn enn det var.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg