fredag 10. mai 2019

Stratos sjokolade

Varm opp vannet til kokepunktet, sett kjelen til siden og rør inn gelatinplatene. Er du på jakt etter det perfekte selskapslokalet i Oslo? Dette er et lyst og åpent lokale med store vinduer som fanger opp hovedstaden fra alle vinkler.


Lokalet er fordelt på to etasjer, og holder til i 11. Vi har flotte lokaler som kan brukes til konferanser, messer, bryllup og andre selskap. Vi har endret rutiner ved produksjonslinjen vår for formstøpt sjokolade.

Les om våre konferansepakker her! Send inn en forespørsel i dag! Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Smaken av sjokolade er kanskje verdens mest elskede. Her er ti interessante fakta du kanskje ikke visste om det brune gullet.


Sett ovnen på 1grader. Smelt smøret på lav varme og la avkjøle litt. Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn det smeltede smøret.

Bland sammen mel, bakepulver, kakao og vaniljesukker. Brekk en stripe og kjenn den luftige melkesjokolade smelte i munnen! Bunnen: ta vann,smør og sjokolade i en stor gryte. Smelt på svak varme Tas av plata,røres med visp. Langpanne midt i ovnen i min.


Først lager man sjokolade i Norge. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. La sjokoladen smelte uten at du rører i den.


Stratos eller annen melkesjokolade, i biter. Bland så alt godt sammen når sjokoladen er smeltet. Tilsett romtemperert smør og kjør det glatt med en stavmikser. Bekreftelsen kommer med en gang.


Den dag i dag er oppskriften en strengt bevoktet hemmelighet. Ikke så rart, ettersom den nøyaktige produksjonsmetoden voktes som det amerikanske gull-lageret i Fort Knox. Freia Melkesjokolade: 1kalorier er 2gram sjokolade. Det tilsvarer ca tre ruter av en stor 200-gramsplate. Kalorier per 1gram er 550.


Kjøp sjokolade og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett!

Få matvarene levert hjem eller hent dem,. Ta bollen ut av vannbadet og rør en eggeplomme om gangen inn i sjokoladen. Pass på at sjokoladen ikke er for varm når du rører inn eggeplommene. Knekk sjokoladen i mindre biter i en glassbolle.


Bruk lav temperatur og rør litt underveis. Trekk sjokoladen til side, og rør ut de siste klumpene. Sjokoladen bør ikke være for varm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg