onsdag 8. mai 2019

Kosepose oppskrift gratis

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.


La våre oppskrifter inspirere deg!

Leter du etter en gratis oppskrift på kosepose , kan du bruke min. Jeg har komponert den selv #128578; MØNSTER TIL KOSEPOSE. Det er noe jeg har gjort oftere og oftere i det siste, strikket etter hodet i stedet for etter.


Last ned strikkeoppskriftene som PDF – helt gratis ! Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Dagens oppskrift : Ella kosepose av Kari Haugen.


Jadda, Dib har ferie så her har du han haha Jepp, han er fortsatt på mitt Snapchat kart og der skal han også være frem til han er 18.

Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Sokker i Viking Nordlys- Gratis oppskrift. Sjal i Viking nordlys- gratis oppskrift. Bla i vårt arkiv, og finn din favoritt!


Du kan selv velge om du ønsker å få med oppskriften i pakken mot et tillegg i prisen eller om du vil få den gratis tilsendt pr epost. Du finner denne valgmuligheten rett over kjøpsknappen. DESIGN Kari Haugen. GARN BABY ULL 1 merinoull, superwash merino, gram = ca 1meter.


Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften. Sleepy Sheep by DROPS Design. Strikkede sokker i DROPS Karisma med flerfarget mønster.


Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost.


Jeg skal bli mormor igjen, og dette er muligens noe de vordende foreldrene ønsker til babyen sin.

Det må jo være midt i blinken for en vinterbaby. Knappane har eg trekt med ein gammal loppisduk, og vi lo litt då eg var ferdig. Eg har nemlig brukt tynnare garn enn det som var oppgitt i oppskrifta , og har dermed laga posen ein storleik mindre enn det som stod der.


Det var heilt greit, og eg gjorde berre små justeringar i forhold til måla undervegs. Kanskje jeg bare prøver meg frem litt etter at jeg er ferdig med dressen jeg holder på med nå. Oppskrifter Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby. Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!


Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg