mandag 6. mai 2019

Dikt til brudeparet nynorsk

Her har vi samlet flere forslag til dikt som kan passe til brudeparet. Dersom du heller ønsker å skrive en kort tekst til bryllupskortet, kan du finne dette på denne siden: Tekst til bryllupskortet. Dikt til brudeparet – av 27.


Ord til brudeparet Blogginnleggene mine som handler om ord om har jeg planer. Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers. Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup, brudepar.

Jeg personlig synes det er fint å ha med et dikt i seremonien. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet , eller måten feks de møttes på. Tekster og dikt til spesielle anledninger Tekst til bryllupskort - Finn en flott tekst til brudeparet Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet , og trenger litt hjelp til teksten?


To blussende ansikt Lyser i lykkens glans. Det såkalte lykkelige ekteskap beror meget på hvor flink den annen part er til å gjette. Jeg har et fint dikt som passer godt i bryllup. Men det må på en måte være fra deg til brudeparet.


Har kjøpt et veldig fint og dyrt kort. Har dere noen forslag til hva jeg skal skrive?

Noen dikt skal ikke tolkes for mye. Diktere er ordkunstnere, og uttrykker seg jevnt over langt bedre enn dem som skal lese diktene og forklare dem. Dette diktet til Olav H. Hauge er et utmerket eksempel.


Det er på små linjer, og uttrykker en tanke som alle kan forstå med ord ingen norskspråklig trenger ordbok for å forstå. Diktet Hendene er skrevet av Kjell Morten Bråten. Diktet må gjerne brukes av alle som ønsker det (se under linken dikt ) men jeg setter pris på at det spørres om lov til å bruke det.


Sitater om kjærlighet og samliv. DIKT LESING - ferdig lagede, til ditt bryllup selskap, din konfirmasjon, høytidlig jubileum, barnedåp, fest, selskap, bursdag, og enhver festlig anledning! Vet om ei som skal være forlover i sommer.


Diktene er ment for å glede, gi trøst eller gi rom for ettertanke til leseren. Det er dessuten lagt ut en link til Kristne dikt -bloggen, slik at det går an å ta en titt innom den også hvis man har lyst til det. Der kan man kommentere diktene som ligger på siden her, hvis man vil dele en lesermening. Jeg leste det opp som en avslutning på forlovertalen, og alle sa det var kjempe fint.


Se kategorien alle dikt alfabetisk for en alfabetisk liste over alle diktene. Motstand mot dikt er nytteløst. Her kan du lytte til diktet Å EIE ALT.


Det er skrevet til Sandra og Anders Mossings bryllup 26.

Vi har én oversettelse av dikter i bokmål- nynorsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Disse kan leses eller skrives på når som helst for å bringe trøst. Poesi er en kilde til trøst og helbredelse for de etterlatte. Er du på utkikk etter et bryllupsdikt til bryllupskortet? Da har du kommet til riktig sted.


Her gir vi deg flere flotte dikt til brudeparet. Noen her som har et fint dikt som kan brukes i bryllup ? Antologi ved Olav Foss Undertittelen er ”Fra Welhaven til Besigye”. Tekst på bokmål, nynorsk , svensk og dansk. Først og fremst er ekteskape ein å dela natt og dag med og ein venn å le i lag med. Framside: Jan Terje Rafdal.


I en konfirmasjonstale gjør det ingen ting om man bruker de mest kjente diktene , for her handler det om å nå inn til både konfirmanten og til gjestene. Ser at dette emnet har vært oppe flere ganger, men har fortsatt ikke funnet diktet med stor D!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg