torsdag 16. mai 2019

Timelønn lærervikar 2019

En av de viktigste oppgavene for Utdanningsforbundet er å jobbe for at medlemmene skal ha bra lønn og gode arbeidsvilkår. I timelønn for undervisning er det innbakt en viss tid til for- og etterarbeid uten at det er definert nærmere. En lærervikar har rett til timelønn for undervisning uansett om han eller hun faktisk bruker tid til for- og etterarbei eller ”hopper” inn i vikartimer på kort varsel. Du er ikke vikarlærer, men lærervikar. Det første er en som er vikar for læreren, det siste er en som lærer opp vikarer.


Bok med tips og råd til lærervikarer. Jeg har skrevet en bok på 1sider med tips til deg som er lærervikar. Alternativ skal nå være den lavest mulige innplasseringen.


Oslo har et nettolønnssystem som betyr at pensjonstrekk på ikke blir trukket av denne lønna. Grunnskolelærere er lærere i grunnskolen, og spesialiserer seg til å jobbe med 1. Som grunnskolelærer skal du tilrettelegge for læring, utvikling og gode holdninger hos barn og unge. For to år siden hadde jeg vært ansatt som adjunkt ved min skole i år, men jeg får fortsatt bare utbetalt som om jeg har års ansiennitet.


Ny hovedavtale for KS-området fra 01. Hovedavtalen for KS-området 1. Du skal da ha utbetalt differansen mellom timelønn som lærer uten godkjent utdanning og din assistentlønn. Det betales, med andre or mye bedre for en undervisningstime enn for en assistenttime. Det er blant annet fordi det implisitt ligger at man har både for- og etterarbeid til en undervisningstime.


Minstelønnssatser fra 1. Lønnssatser (RIKSAVTALEN) 3. Det er flere utdanningsveier til tittelen adjunkt. Du får tittelen adjunkt med en fireåring grunnskolelærerutdanning. Du kan også få tittelen adjunkt med en lavere grad (bachelor) fra universitet eller høgskole i tillegg til 1-årig praktisk pedagogisk utdanning (PPU). Stillingskoden du plasseres i, avhenger av utdanningen din, og det er stillingskoden som er utgangspunktet for hvilken minstelønn du kan forvente.


Her finner du oppdatert lønnstabell for KS-området. Offentlig sektor Mange tar oppdrag som lærervikar i grunnskolen. Lærervikaren stiller ofte opp for å ta vikartimer på kort varsel, og skal lønnes med timelønn for undervisning.


Betalingen for vakten reduseres ikke ved utrykning. Utrykning Ved utrykning på vakt betales timelønn pluss for faktisk medgått tid pr. Utforsk alle aktuelle jobbtilbud fra alle de beste arbeidsgiverne og ledende jobbformidlere i Norge og utlandet. Rask enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb.


SVAR: Hei Generelt om lønn. Lønn er ikke lovregulert, men er en avtalesak mellom arbeidsgiveren og arbeidstakeren. Generelt har en rett til arbeidstid og motta lønn i tråd med det som er avtal. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn.


Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Jeg jobber som lærervikar og har timeliste, altså ikke fast lønn. Kom akkurat på at jeg skal jo ha lang sommerferie.


Så jeg vil ikke få noe lønn i august. Er det noen andre lærervikarer med timelønn her, og hva gjør du om sommeren? Får du tatt deg noe ferie ila sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg