torsdag 2. mai 2019

Koke kyllingfilet i kokosmelk

Prøv denne smakfulle oppskriften til middag i dag. Grill kylling sammen med marinerte grønnsaker. Vi har oppskriften. Del gulroten på langs og kutt den i tynne skiver på skrå, og sukkerertene i to på skrå.


Hell vannet av vannkastanjene.

Ha grønnsaker og vannkastanjer i gryten. Kok opp og la alt trekke i 4-minutter. Dryss over hakket koriander og server med den kokte risen.


Når risen er kokt gjennom så kan du smake til med salt og pepper. Skjær nektarinen i skiver og stek dem kjapt i en panne, ca. Ta ut filetene og hell ananaslake og soyasaus i pannen.


La sausen koke nesten inn.

Vend filetene i sausen. Trykk godt sammen med en skje. Skjær kyllingfiletene i skiver, legg dem på tallerkener, hvelv koppene med ris ved siden av og server med stekt ananas. Pynt med båter av fersken og. Du må gjerne variere karribruken med Red curry og Green curry fra Thailand eller andre tørkede karrier fra india og Malaysia.


Server gjerne med frisk koriander. Legg hvitløk, chili, vårløk og ingefær i stekepanna eller woken. Ha i kyllingen og la den koke med i ca. Strø over koriander eller bladpersille.


Styrkegraden kan du justere selv med hvor mye chili (og hvor sterk chili) du bruker. Tips : Hvis du ikke får tak i fersk kokos kan du bruke tørket (kokosmasse) for så å bløtlegge den i varmt vann i minutter. La dl ( kokosmelk eller kokoskrem) få koke med de siste minuttene for en rikere kokossmak og en mer kremet saus. Oppskrift på kyllinggryte med kokosmelk og koriander til personer.


La det koke noen minutter til gulrøttene er møre. Ha i sukkererter de siste par minuttene.

Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Del hver kyllingfilet i to på skrå - evt. Enkel oppskrift på kyllinggryte med red curry paste og kokosmelk. Dette er en oppskrift hvor vi bruker MENYs ferdige red curry base, for at middagen skal bli super rask å lage.


Varm opp steikepannen igjen, tilsett spiseskjeer med olje og sørg for at den blir skikkelig varm før du tilsetter biter med kyllingfilet som du har strødd litt salt over. La kyllingbitene ligge i steikepannen 1-minutter før du snur de rundt. Rør litt rundt og ha kyllingen over i en skål.


Tilsett deretter hakket hvitløk (og chili). Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Med denne oppskriften skal du koke den.


Det gir et saftig og godt resultat. I tillegg får du en smakfull,. Del kyllingfilet i like store biter. Kyllingfilet egner seg ypperlig til grilling. Stek dem i solsikkeolje på middels varme til den har fått en fin stekeskorpe på alle sider.


Krydre med litt salt og pepper underveis. Den trenger ikke bli gjennomstekt, den skal få koke videre i gryta senere. Kok lenge: Små kyllingbiter tar ikke lang tid å koke.


Ulike koketider: Alt trenger ikke koke like lenge. Dersom du ønsker en kjøttfri variant kan du bytte ut kyllingen med kikerter og mer grønnsaker. Klikk på film så viser vi deg hvordan du koker ris til. Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat.


Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt. Hvorfor bruke kyllingfilet når lårene har mye mer smak? Ha så på kyllingkraft og kokosmelk.


Du kan også koke melbollene på forhånd i lettsaltet vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg