torsdag 16. mai 2019

Dikt om vennskap kjente forfattere

Her er noen vennskapsdikt:. En venn er til å stole på, hvor som helst når du trenger dem. Men av og til så kommer det onde mørke dager der du trenger en venn.


Og forhåpentligvis gir strevet resultater, slik som hos Jacobsen: et lite dikt i diktet. Dikt om vennskap – av 20. Når du trasker ned langs livets vei og stormen plutselig tar tak i deg hold deg da godt fast i en venn og husk at været alltid stilner igjen.

På den andre siden, vennskap diktene er mer stillferdig og stolt på personlige referanser og uttrykk for omsorg. Forskjellen er i likhet med hva slags gave du kan kjøpe for en venninne eller kjæreste i motsetning til et rom eller barndommen kamerat. En ville håpe de ikke er den samme gaven.


Du kan lese de fleste av diktene på 100-listen i Nasjonalbiblioteketes bok-arkiv bokhylla. Det er vennene dine som gir deg liv, ikke la bekymringene gjøre deg stiv. Lignende er det tvil og spekulasjoner om omtrent alt som er kjent om han.


Veien kan ofte virke veldig lang, og tunnelen i enden usannsynlig trang, men selv om det kanskje føles slik nå, vil veien med litt hjelp en annen retning få. Jeg er veldig glad i dikt som man kan bruke til noe, som tilsynelatende er enkle og som kan si noe vesentlig om livet.

Det er langt mellom venner av Kolbein Falkeid er en favoritt i så måte. Denne uken lot de emnet være fritt og da valgte jeg å skrive om mine topp favorittforfattere. Siden jeg er så glad i dikt lot jeg også et par poeter smyge seg med på listen.


Jeg er våt, jeg er kal jeg er ganske lei, hva har jeg egentlig gjort, hvorfor kom snøen igjen min vei, og det så innmari fort. Forfatterne er forresten listet opp i vilkårlig rekkefølge. Innlegg om Kjente dikt skrevet av litteraturenoglivet.


En liten side med kjente og kjære sitater,kloke or dikt , forfattere ,lykke,kjærlighet,sorg og barn. Vi tenger alle gode ord. Får æ holde dæ i handa, holde fast ei lita stund. Slippe taket i alt anna og bare holde uten grunn.


I denne diktantologien hylles venner av alle slag, både dem vi nylig har blitt kjent me de som har fulgt oss hele veien og de som var viktige for oss en gang for lenge siden. Inneholder dikt av blant andre Kolbein Falkei Cathrine Grøndahl og Sigbjørn Obstfelder. Jeg har valgt disse diktsamlingene fordi jeg synes de treffer rett i hjertet.


Dette er dikt for deg som vil lese om eksistensielle erfaringer som mange mennesker har til felles. Selv om vi møttes og ble kjent i går, føles det allerede som jeg har kjent deg et år, med matchende interesser og god kjemi, er jeg spent på hvordan fortsettelsen vil bli. Et lite blikk er det som skal til, for å få det slik som du vil, du er nemlig verden for meg, og jeg vil gjøre alt for deg.


For gode venner har minner som sammen i hjerte bor.

Vennskap kjenner ingen grenser selv om avstanden er stor. Og hvert eneste kjære minne de øker i verdi, for venner som holder kontakten gir livet et innhold med mening i. Den er akkurat som en rund ring. Som aldri slipper din hånd. Slik er vårt vennskap. Andre bjerke dikt vennskap Andre bjerke dikt vennskap De blomster du ikke sendte, til bitre minner blev.


Natten har ingen ly bare rare tanker. Dei godord gjorde dagen bjart. Han var både romantiker og nasjonalromantiker. Henrik ble født den 17.


Da han var år flyttet han og resten av familien til Eidsvold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg