fredag 10. mai 2019

Kjøttdeig i form med bacon

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Rør kjøttdeigen med litt salt og pepper.


Legg de stekte grønnsakene som en horisontal stripe midt på kjøttdeigen.

Bruk bakepapiret og brett baconet rundt kjøttdeigen og grønnsakene slik at det blir til en rull. Spre bacon , kjøttdeig og ost utover en bambusmatte. Etter ytterlige ti minutter i ovnen, bør den være gjennomstekt.


Pensle gjerne med enda mer BBQ-saus de siste fem minuttene. Legg kjøttdeigblandingen oppå bacon i formen og ha på paprika. Pakk kjøttdeigen i baconet. Dekk formen med aluminiumfolie.


Stek midt i ovnen i 1-timer.

Fjern aluminiumfolie minutter før servering for å få en sprøstekt bacon. Start med å legge baconstrimler fra midten av en form og ut på sidene, slik som vises på bildet. Jeg blandet også inn litt sjampinjong. Strø god med revet ost over.


Smak sausen til med salt, pepper og revet muskatnøtt. Trekk kasserollen vekk fra varmen og rør halvparten av osten inn i sausen. Sett pastarørene tett i tett i formen og fyll alle rørene med kjøttsaus. Pass på at det løser seg skikkelig opp.


Smak til med sukker, eddik, oregano, kyllingbuljong, salt og pepper. Mos dem sammen med smøret. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor.


Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Kjøttdeig og potetmos i form Fordelen med denne ovnsretten er at den kan lages på forhånd og varmes opp når du vil spise. Dersom du ikke har forsøkt det før kan du drysse et tynt, tynt lag med sukker over potetmosen som karamelliserer seg lett i ovnen.


Flere retter med kjøttdeig.

De beste oppskriftene med pasta. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis. Denne oppskriften er utrolig! Form kjøttdeigen til en ball.


Du kan servere den med grønnsaker og potetmos. Dette er et godt og fullverdig måltid. En enkel kjøttform med karbonadedeig, potetmos med løk, tomatsaus og revet ost på toppen.


Populær og rask familiemiddag. For noen dager side kom jeg over en oppskrift som jeg bare måtte teste. En oppskrift på blomkål dekket med kjøttdeig og bacon.


Jeg tror det var matbibelen som hadde lagt ut videon. Brun kjøtdeigen og bacon i en panne. Ha i løk og la det surre litt. Ta i pepperosten, fløten og la det smelte inn. Kjelve ut paideigen og legg den i en smurt paiform.


God og mettende pai med kjøttdeig. Paien passer godt når hele familien skal kose seg, enten det er til hverdags eller på lørdagskvelden. Hvis du ønsker å spare ti kan du bruke fersk ferdig paibunn fra Nå.


Fres løk og gulrot til grønnsakene er gylne, ha i tomatpuré, og fres ytterligere et par minutter. Tilsett hakkede tomater, kjøttdeig og mais. Bland godt og smak til med krydder.


Ha kjøttsausen i en dyp ildfast form , eventuelt i små. Kyllingfilet snurres i bacon og stekes i ovn sammen med med grønnsaker. Kylling med bacon stekt i ovn er skikkelig lørdagskosemat. Server med hvitløksbaguetter. Fres kjøttdeig og finhakket løk i en varm panne.


La sausen småkoke i ca. Legg tortillachipsen på et ildfast fat og fordel kjøttdeigblaningen utover chipsene. Gratiner i stekeovn på 225° C i ca.


Topp nachosen med salsa, avokado, chili og koriander ved servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg