tirsdag 21. mai 2019

Emmaljunga mondial duo combi leatherette

Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! En av Nordens ledande e-handlare för dig med kreativa händer! Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere.


Se alle modeller og sammenlign priser fra flere butikker.

Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Med bag og sportsvogndel som du lett bytter til når barnet blir større. Velg mellom forskjellige understell.


Choose between different chassis. Wähle zwischen verschiedenen Gestellen. Emmaljunga mondial duo combi vanilla leatherette.


Pent og lite brukt emmaljunga mondial de luxe, leatherette white til salgs.

I denne vognen har barnet både god plass og komfort. Inkludert i prisen kommer også en sittedel, så du kan anvende vognen opp til 3-års alderen. Prisen gjelder KUN tekstilen - ikke understellet.


BeSafe iZi Combi x4. Alle hjulene er like store, og den er relativt smal i forhold til lignende vogntyper. Välj det chassi som passar dig bäst och njut av närmast ojämförbar, ställbar fjädring. Her finner du søskenvogn, kombivogn, paraplytrille, joggevogn og mye mer. Alle de tekniske funksjonenene og mulighetene med vognen, gjør den til en førsteklasses opplevelse både for dem som triller og ikke minst for babyen.


Vognen har en lun og romslig liggedel, sittedlen kan snus begge veier med full liggestilling. Mondial duo kombivogn er en tidløs og elegant vogn. Dere kan velge mellom forskjellige understell. Istmeosa seljatugi on reguleeritav mitmes asendis. Reservedeler må hentes i butikk.


Stelleveske sport i enkelte farger er på vei ut av sortimentet. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Vognen har lufthjul med god demping og egner seg meget godt til å kjøre på asfalt, grus og snø.

Bagdelen har bærestropper og gyngefuksjon. Den er stor og kan brukes med tykk vinterpose heilt til man går over til sittedelen. Det er integrert myggnetting og solskjerm i kalesjen.


Här i färgen Leatherette White klädd i läderimitation. Stabil og fin å kjøre i terreng, men tung og litt vanskelig å svinge og manøvrere i bakke. Synes vognen er så fin! Men har lest at den er stor og tung, derfor har jeg begynt å se på City Cross med City bag (i samme farge). Hvilken bør jeg gå for?


Bli inspirera provkör och beställ sedan gärna den vara som passar dig bäst på Barnaffär g-knapp. Designad och utvecklad i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg