fredag 31. mai 2019

Hentesett sommer

Baby Ull, Lerke, Stork. Olaug Kleppe, Kari Haugen, Dale Garn. Vi har dypdykket i Dale Garns rikholdige arkiver hvor vi blant annet fant denne katalogen. Nydelig hentesett til baby bestående av sparkedress, lue og tøfler.


Alle produktene er strikket helt uten sømmer, og har vakre detaljer.

Settet kommer i en fin gaveeske. Begge jentene har hentesett , og jeg tenker alle barna skal få arve deres eget derfor må jeg jo lage noe til sistemann også. Kan jo være 6grader, regn og vind også for all del, men en vet jo aldri? Så nydelig hentesett , på perfekt baby! Det er fantastisk med slike hjemmestrikkede gaver,.


Jordbærpiken finner du i boken Sanselig Sommer. Men nå har mamma strikket en helt nydelig liten drakt i melkefiber garn.

Er det kjølig den dagen vi skal hjem så tar jeg på en stilongs under drakta og bruker jakken, men det ser vi når tiden er inne. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Tema Hentesett og babytepper Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett , strikket i våre gode merkegarn. Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis.


KlompeLOMPE selger strikkebøker og strikkeoppskrifter. Hentesett (31) Høst (286) Interiør (19) Jul (94) Klassisk mønster (135) Påske (9) Skolestart (179) Sommer (146) Teenz (29) Tilbehør (175) Vår (166) Vinter (200) Designer. Anne-Kirsti Espenes (1) Bente Presterud Røvik (0) Berit K. Skårland (0) Birte Aartun (0) Brit Frafjord Ørstavik (0) DM Collection (0) Du Store Alpakka (0) Elin Stadum. Men på vanlige dager var det tynn bukse og body, sokker er håpløst syns jeg på babyer, de bare blir sparket av. Så ble mye body og strømpebukse.


Men veldig mye sokkelesten også. En tynn babyull buksen med hullmønster er jo luftig og. Under tenkte jeg å ha en body og en strømpebukse. Kvantumsrabatt Oppskrifter inkludert i dette heftet.


Hei og GODT NYTT ÅR til deg og dine!

For et nyyydelig hentesett du har strikket. Kan tenke meg lillesøster blir glad for denne gaven ja. Strikkeoppskrifter og garnpakker til baby. Med disse enkle strikkeoppskriftene kan du lage babyklær som varmer den nyfødte i kulda.


Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Fryd Genser strikket i Viking Bambino (bambus, bomull). Søt babylue med knyting. Luen er strikket helt uten sømmer i den mykeste merinoull.


Luen passer til hentedress og hentesett babytøfler. Dere som har fått sommerbarn, hva hadde dere på babyen deres hjem fra sykehuset? Prematurklær på nett.


Godt utvalg av de mest populære klesmerkene til baby og barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg