mandag 6. mai 2019

Feber uten andre symptomer

Finn laveste nettpris her. Feber - er det alvorlig? Dette er kroppens mekanisme for å bekjempe organismer som virus og bakterier. Det er kroppen selv som forårsaker feberen.


SymptoVedvarende feber i flere dager. Man forventer å få feber når man har pådratt seg influensa, men feber som kommer alene - uten sår hals og andre influensasymptomer.

Jeg har ingen historie med sykdom, er normalvektig, spiser variert og mosjonerer regelmessig. Siden august i fjor har jeg hatt lavgradig feber (3-32) daglig, med opphold på 4-dager med jevne mellomrom. Jeg opplever almenntilstanden min som nedsatt. Av andre symptom har jeg hatt ubehag i luftveiene, ruhet i halsen og stadig begynnende. Kroppstemperaturen svinger gjennom døgnet og er vanligvis °C høyere om kvelden enn om morgenen.


Aksillærtemperaturen og munntemperaturen er vanligvis °C lavere enn den rektale. Når en voksen har feber uten symptomer , er det alltid bekymringsfullt fordi temperaturen, som en av kroppens reaksjoner, ikke oppstår fra bunnen av. Imidlertid er fraværet av symptomer skremmende, siden det er umulig å umiddelbart bestemme årsaken til denne tilstanden.

Gutten min på år får feber med ujevne mellomrom uten andre symptomer (forkjølelse, luftveisinfeksjon osv). Jeg innbiller meg at feberen kommer i perioder med høy stressfaktor, selv om dette kan være tilfeldig. Typisk flytting, bytte av barnepass osv. Er det grunn til bekymring?


Det snåle er at jeg har ingen andre symptomer (annet enn at jeg er slapp fra feberen, da). Dette har jeg aldri vært borti - er det vanlig å ha feber uten at man har andre symptomer ? Hva bør jeg egentlig sjekke ut? Synes dette var litt snodig jeg. Andre symptomer som anført under leukemi. Oppkast uten diarré er ikke uten videre omgangssyke!


Krampeanfall uten feber. Plutselig oppstått sjeling. Jeg spør stadig om pasienters nattesvette.


Kreft trenger ikke gi mye smerter eller andre plager, om det vokser langsomt eller er inne i et hulrom. Voldsom nattesvette kan være et symptom på kreft, utdyper hun. Etter tre dager i sykehus hadde man fortsatt ingen avklaring når det gjaldt pasientens symptomer. Hun hadde gjentatte episoder med høy feber , – °C rektalt.


Supplerende bildediagnostikk med ultralyd av abdomen var uten patologiske funn.

Hva som forårsaker feber uten andre symptomer i Child? Når barnet ditt har feber , itrsquo-s vanligvis ledsaget av hoste, rennende nese, diaré eller oppkast. Små barn kan lett få høy feber uten at det behøver å være tegn på noe alvorlig.


Søk enkelt i alle våre symptom - og sykdomsomtaler. Mange foreldre begynner umiddelbart å få panikk hvis barnets høy feber uten andre symptomer opptrer plutselig. Slike endringer i babyens kropp kan ikke bare knyttes til utviklingen av en sykdom. Ved en bihulebetennelse uten bakteriell vekst, gir ofte trykksmerter som første symptom.


Ved en bakterieinfeksjon har man gjerne farget puss, ofte grønt, som kommer ut av nesen. Ved en akutt bihulebetennelse får man ofte feber. Hvilke andre sykdommer kan det være? Etter et par dager med feber blir gjerne temperaturen normal igjen, og vil holde seg slik i 1-uker.


Lungebetennelse (pneumoni) forårsakes av en infeksjon i lungene med bakterier eller virus. De vanligste symptomene er feber , hoste og tung pust. Man kan også bli trett, få dårlig matlyst og ha problemer med å få i seg nok væske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg