onsdag 22. mai 2019

Vattert vinterdress dame

Ute vinterdress er vattert, vind- og vanntett kundefavoritt. Vi har merkevarene til riktig pris. Obs - Storhandel lønner seg. Hos oss finner du et stort utvalg av Vinterdresser til barn.


Her finner du vårt utvalg av varme vinterbukser, boblebokser og vatterte bukser til dame. Se vårt utvalg her! Bukser som holder deg varm og komfortabel enten du skal på tur, stå på ski eller andre aktiviteter under kalde dager. Vinterdressen er vind- og vanntett og vattert , og er spesielt egnet for de som tilbringer mye tid utendørs. Hoppin - Arbeidstøy til barnehageansatte.


Spesialutviklede klær til voksne som jobber med barn, og andre som er mye ute, i aktivitet og lek med barna. Den nye vatteringen gjør dressen ekstra myk og komfortabel, samtidig som den har høy isolasjonsevne. Dressen har også fått et enda mykere og lunere fór i ryggen og på innsiden av kraven enn tidligere modell. Legend er en vattert vinterparkdress for aktive barn som leker utendørs.


Smarte detaljer som elastiske seler på innsiden, og forsterket materiale på utsatte områder som sete og knær gir ekstra slitestyrke. Lengden på ermene og bena kan justeres etter hvert som barnet vokser. Vindtett, vanntett og pustende stoffkvalitet.


Alle er sømmer tapet. Vanntette glidelåser under ermene for ventilering. Avtagbar hette med glidelås. Napoleonlomme i venstre bryst. Refleks bak, foran og på begge ermer.


Vattert vinterdress dame

En vinterdress holder barnet ditt varmt og tørt når det lages snømann, er snøballkrig og det aker. En vanntett vinterdress betyr timer av lek og glede i snøen. Ellos barnedress er vinterens testvinner. Kjøp jakker til dame fra merkene Bergans, Haglöfs, Swix og Didriksons til lave priser.


Sesongens nyheter er inne. Kun kjente merkevarer. Husk å lukke glidelås er før vask! Husk at vi har Prisløfte og gratis bytte og retur. Merke Velg størrelse.


Oliviera Tech Down Charcoal Grey. Les tester og omtaler før du kjøper. Vattert og fôret dress med tapede sømmer og forsterkninger på knær og bak samt i benkanten. Hette som kan tas av med trykknapper og som har strikk rundt ansiktet og beskyttende kant. Gode vinterklær er med andre ord et must for oss nordmenn.


For barna, som jo ikke gjerne vil la seg stoppe i uteleken av noen skarve titalls minusgrader, er dette naturligvis spesielt viktig. En god vinterdress for barn, for eksempel, er en klassiker her, akkurat som gode vintersko, vinterluer, votter og hansker er det! Twentyfour jakker, anorakker dunjakker, skalljakker og mye mer.


Pakken din blir sendt 1-dager etter bestilling. Velventilert vinterdress som er lett å ta av og på I dressens ermer er det en snølås i form av en bord som sitter passe hardt rundt håndleddet. Det er mulig å få inn en vott, men man kan også velge å ha votten utenpå borden, men innenfor ytterermet. Også i de litt videre buksebena har det fungert bra å trekke dressen over skoene. Vattert vinterdress til jente med avtakbar hette, refleksdetaljer og teipede sømmer.


Er behandlet med BIONIC FINISH som gjør den vanntett,. En værbeskyttende parkdress er et must for aktive barn som leker ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg