torsdag 23. mai 2019

Digg hjemmelaget pizza

Lag en hjemmelaget pizza med kjøttdeig i langpanne på ekte 80-talls vis, med ost og paprika på toppen. Super kosemat for hele familien! Fra klassisk pizza i langpanne til hjemmelaget , italiensk pizza - her er alle oppskriftene du trenger for en real helaften.


Trist men sant - til helgen er fotball-VM i Brasil over for denne gang. Etter fire nervepirrende og actionfylte uker, får vi lørdag se bronsekampen mellom Brasil og Nederlan mens Tyskland og Argentina skal kjempe om den gjeve finaleplassen på søndag.

Pizza er deilig kosemat, og denne er en tidløs klassiker med hjemmelaget fyll av tomatsaus, kjøttdeig og basilikum. Enten du lager hjemmelaget pizzadeig eller kjøper ferdig, kan du lage deg en digg kyllingpizza, toppet med friske asparges, erter og sitron. Det er knallgodt til fredagskvelden!


Hva smaker bedre enn en skikkelig cheesy pepperonipizza? Prøv denne oppskriften på hjemmelaget pizza med smaksrik pizzasaus, tynn bunn, skivet champignon og krydret pepperoni. En amerikansk klassiker!


Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på. Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus.

Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over. Da kan du bare brette opp ermene og gjøre deg klar til å lage verdens enkleste og sunneste pizzasaus, helt uten sukker eller rare tilsetningsstoffer. Jeg tenkte også å dele oppskriften på pizzaen jeg mekket til oss i går, for denne var så god at jeg får vann i munnen av tanken på den.


I går klarte jeg altså å lage en pizza som er blant de beste jeg noen gang har smakt, så kanskje dette er noe dere vil servere i kveld? I så fall kommer oppskriften her. Fetaost og Chevre er utsøkt til pizza.


Prøv med litt pesto, skiver av Chevre og ha på masse frisk ruccula nå pizzaen er ferdigstekt. Bland gjerne flere oster sammen på en pizza , men ikke bland dem sammen, legg dem inntil hverandre før pizzaen stekes. Her finner du over 3pizzaoppskrifter.


Oppskrifter på mange forskjellige sauser til. En skikkelig pizza skal ha en tynn bunn som er stekt skikkelig sprø på høy varme over kort ti gjerne bare - minutter på 3grader med over- og undervarme. Pizza ElMakasi Lynrask pizzadeig Dette trenger du: dl hvetemel ss bakepulver ts salt dl vann ss olivenolje Så. Den har lang holdbarhet, og det er så utrolig mye digg du kan lage med den. Har du ikke forsøkt chorizo på pizza enda, så har du virkelig gått glipp av noe godt!


Denne oppskriften blir nok til enten én stor pizza eller to litt mindre. Selv foretrekker jeg å lage de litt mindre, slik at jeg kan variere fyllet litt fra pizza til pizza.

Vegansk burger stekt på grill med smeltet ridderost. Serveres i briochebolle, smurt med hjemmelaget burgerdressing, salat, tomat og syltet rødløk. Og sunn pizza er i dette tilfellet akkurat like digg , bare enda mer spennende på smak, synes vi.


Sist testet vi å lage pizzabunn av brokkoli, med stor suksess, og denne gangen var det blomkålen som fikk kjørt seg i kjøkkenmaskinen. Enkel å lage, uten mel, lite karbohydrater. Når helgen nærmer seg og du atter undrer: Hva kan jeg kose meg med som er “innafor”? Da er vårt svar: Denne pizzaen!


Lager du den til skeptiske barn og ektefelle også? Vel… Må du si at den er annerledes? Bare lat som ingenting og la det stå til. Alle liker vel hjemmelaget pizza ? Arti kafé: Digg hjemmelaget - Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Hemsedal, Norge på TripAdvisor.


Du tar hakka løk å steker det litt i panna, åsså tar du pizzafyll påsen oppi der med hakka tomater på boks! Etter det tar du oppi kjøttdeigen, purre,og presser oppi noen hvitløks fed legger det på pizza bånnen, med rivet jarslberg ost på! Med masse havregryn, egg og noe annet smågodt blir den super fin i konsistensen.


Jeg pleier å lage half-and-half slik at gutta får den safe varianten og vi kan fråtse i både rød pesto, sopp og spekeskinke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg