onsdag 22. mai 2019

Godtepose lek

Fisking er at ungene får en stang eller et snøre som de kan fiske etter godteposer i. Det kan være bak noe så de ikke ser at det er noen der og henger posene på snøret eller kroken, eller som vi gjorde hos ei i barnehagen, der fisket de fra etasjen under, planløsninga deres gjorde at det var mulig. Gigantiske lekeland - Størst, best og gøyest. At barn skal være i bevegelse vet alle - vi har gjort det til en lek.


Trenger ikke være så mye i hver godtepose.

Vi fisket etter de fra andre etasje ned trappen, men alternativer går an å finne. Brett ut aviser på gulvet så de blir så store som mulig. La alle få en avis hver, og på denne skal de danse. Når du stanser musikken, bretter barna avisen en gang så den blir mindre, og så skal de danse videre der.


Den som står helt i ro eller tråkker utenfor avisen er ute. LEK OG MORO: En haug med 5-åringer feirer Tobias store dag hjemme i hagen hos ham. NÅR SKAL SELSKAPET VÆRE?

For de minste barna er det vanligst å ha selskapet lørdag ettermiddag, eventuelt søndag. Det bør komme tydelig frem i invitasjonen når selskapet starter og når det slutter. To timer er nok for et barneselskap. Dette er en klassiker. Gjem en gjenstan eller eventuelt en godtepose , og la barna lete etter den.


Når barnet nærmer seg gjemmestedet sier du ”tampen brenner”, og når han eller hun beveger seg bort fra gjenstanden sier du at det blir kaldere. Passer for: Fra cirka år. To voksne, eller eldre søsken, holder en limbo-stang. Lek morsomme bursdagsleker som stolleken, hviskeleken, haien kommer, stiv heks og fiskelek når du arrangerer barnebursdag for barn som er eller år.


På andre siden av forhenget sitter en voksen med en godtepose pr. Napp litt i snøret når posen er festet til kroken, og la barna dra inn storfangsten. Tips: La bursdagsbarnet få fiske først.


Bjørnen sover - En lek som alltid er vellykket blant de minste. Godtepose -konkurranser. Antakeligvis den konkurransen hvor de minste barna er ivrigst.

Barna står med en fiskestang – pinne med hyssing eller noe annet, og fisker over rekkverket på verandaen, eller over et pledd som er hengt opp. Under verandaen, eller på baksiden av pleddet biter alltid fisken! Har du planlagt å gi gjestene godtepose før de reiser hjem, er dette en morsom lek å ha når bursdagsfesten nærmer seg slutt. Heng et teppe et sted det er plass til å stå både bak og foran, for eksempel ved en trapp, og la en voksen stå på baksiden og henge poser på kroken etter hvert som barna fisker. Pinata er en slags formet eske i papp og pair som man skal slå med en pinne, slik at innholdet i pinataen skal renne ut.


Innholdet er som oftest godteri eller små leker. Kule partyposer med kjøretøy! Disse er fine som godteposer i barnebursdag eller som goodiebags i andre anledninger. Hanken er solid og god å holde i. Sprell har stort utvalg av utstyr og pynt til bursdag. Kvalitetsleker til 0-10-årige.


Kjøp kreative og annerledes kvalitetsleker online. LirumLarumLeg tilbyr gratis inndpakning og hurtig levering. Med det mener jeg at du kan fokusere mer på lek og moro og gjøre bursdagen uforglemmelig på den måten. Jeg tror ikke at det om ungene får godtepose eller ikke er det som til syvende og sist får ungene til å huske bursdagen.


Tror de husker mye bedre der det var mye lek og latter og de hadde det moro. Et og et barn skal så prøve å finne en godtepose. Bursdagsbarnet får prøve først. Etterhvert som barnet går rundt om i stua og nærmer seg en godtepose blir det varmere og varmere, til slutt brenner hun seg nesten på f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg