torsdag 7. november 2019

Væren stjernetegn 2019

Litt av en start på året – gjør deg klar for en positiv og energisk begynnelse! Hva står skrevet i stjernene om om deg og ditt neste år? Mange av våre lesere er opptatt av kjærlighet og karriere, og vi har som vanlig viet disse temaene ekstra fokus.


Jupiter i ditt tegn. Den aktive Væren liker at noe skjer, så den lager gjerne litt aktivitet selv om det blir for fredelig. Mars befinner seg i sitt eget tegn, Væren – og i Værens tegn er Mars veldig energisk.

Da legges det planer om et nytt og aktivt liv. Men det dukker opp nye sider hos deg, og det kan få deg til å søke nye beitemarker. Hvis dette ikke gjelder jobbområdet, kan du som kompensasjon bruke fritiden din på noe helt annet. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22.


Værene har stor selvtillit og viser generelt lite følelser ovenfor andre, bortsett fra enkelte utbrudd som snart er glemt. De har lett for å snakke før de tenker, og liker å gjøre mennesker lykkelige. Værene jakter mer på heder og ære enn på penger.

Det er ikke et sunt forhol hvis partneren din ikke gidder å svare på meldingene dine. Og det er ikke kjærlighet når planer hele tiden blir avlyst. Dette er altså året du skal lete etter stjernetegn som vil investere like mye som deg i forholdet.


Stjernetegn som har forbokstaven v, enkelt og greit. Væren ( stjernetegn ) Hopp til navigering Hopp til søk. Denne artikkelen omhandler stjernetegnet. For stjernebildet, se Væren.


Illustrasjon fra en. Kjærlighet, økonomi, karriere og selvutvikling. Du ser nå ting i et langt mer positivt lys, og det gir deg et optimistisk syn på tilværelsen. Exactly what you need to hear right now!


Horoskop analyse av zodiakens stjernetegn. Unlock Secret Messages. Det betyr at prosent av oss er født i et annet stjernetegn enn det vi har trodd. Det er dårlig nytt for alle som har tatovert stjernetegnet sitt. Sjekk ditt egentlige stjernetegn nederst i saken.


I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er?

Lær mer om dyretegn og. Er du født i Væren ? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri. Hvilket stjernetegn dere er født inn i, trenger ikke nødvendigvis å ha en stor innvirkning på forholdet.


Men det kan være lurt å undersøke om egenskapene deres passer godt sammen eller ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg