tirsdag 12. november 2019

Reima vinterdress 2018

Vinterens viktigste klesplagg. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Parkdresser og vinterdresser fra Reima beskytter mot vin regn og snø. Se vårt utvalg her!


Bäst i test (uavhengig forbrukerside) i Sverige har testet forskjellige vinterdresser til barn, og vinneren er vår Reimatec Stavanger.

Det store vintersalget er her nå! Spar opp til på en mengde vinterprodukter fra denne sesongen. Merk at noen produkter kun har sesongens utgående farger på salg. Reima Tec Tornio (Testvinner – delt førsteplass) Dette er virkelig en solid og god dress fra finske Reima. Den er glattere i stoffet enn vi er vant til, men dette er fordi den skal være hakket mer vanntett enn Stavanger-varianten – stoffet gjør også at dressen føles lettere og mer bevegelig enn denne.


I Jollyrooms suverene online-sortiment, som faktisk er Nordens største, finner du naturligvis alt du kan tenke deg av vinterdresser til både barn og baby. Her har vi vinterdressene fra de gode merkene du kjenner igjen og vet du kan stole på, som Didriksons, Reima , Lindberg og mange, mange flere. Den har gjennomsnittlig pusteevne.

Dressen er myk og helfôret, og har strikk rundt håndledd og føtter. Varm og kraftig slitesterk vinterdress Reima Saana oppleves som varm og lun av barna. For barn som lett svetter, kan Saana føles litt tett, men de andre barna hadde ikke noen problemer med dressens pusteevne. Ut over lett slitasje på knærne er Saana i veldig god stand etter vinteren. Reima som brenner for å lage barneklær med fokus på lek og bevegelse.


Aktive barn trenger klær etter vær og aktiviteter for å utvikles. Her finner du alle typer klær som lar barnet ditt leke uhindret utendørs i alle typer vær. Kle barnet ditt for regn og rusk i et vanntett regnsett, for kulden i en varmfôret dress og lue, for en dag i. Shop for Reima at Alex and Alexa. The best kids Fashion. Den billigste prisen for Reima Reimatec Stavanger akkurat nå er 7,-.


Kjøp den nye Reima kolleksjonen. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Deres mål er å oppfordre barn til å oppdage glede av bevegelse ved å lage klær i god kvalitet som kan benyttes hele året. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.

Obs - Storhandel lønner seg. Finske Reima designer kvalitetsplagg barn kan bevege seg uhindret og leke fritt i, uansett værtype! Her på Jollyroom finner du et stort utvalg av Reima barneklær, alt fra UV-klær og vinterdresser, til regnklær og vintersko. For å få til dette produserer Reima plagg som nøye testes i laboratorier og av barn i finske barnehager – i både solskinnsvær, regnvær og snøvær. Når man velger barneklær fra Reima kan man være sikker på at man får høy kvalitet, både når det gjelder funksjonalitet, sikkerhet, pålitelighet og innovasjon.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vanntett, Reflekser, Justerbar. Puddles, ice, rocks or mud should not be obstacles but challenges, though always with safety and comfort in mind.


Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn. Vi stiller strenge krav til en god vinterdress. I årets test er det elleve dresser med som har gjennomgått vår grundige test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg