mandag 18. november 2019

Sjokoladekake med kefir

Denne kaken smaker fantastisk! Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Brownieskaken med nutella.

Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Oppskriften er til stor langpanne. Kefir gjør underverker i sjokoladekake – og saftig er stikkordet her.


Himmelsk sjokoladekake med kefir. I denne oppskriften har vi laget en deilig krem på sjokoladekaken som gjør den enda mer festfin. Dette er en kake som passer å servere til de aller fleste anledninger, for hvem liker ikke sjokoladekake ? V el, over til det jeg egentlig logga inn på bloggen for, nemlig for å dele en oppskrift på verdens beste sjokoladekake med kefir.


Den er knallenkel og idiotsikker, så her er det bare å kjøre i gang.

En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Kaken inneholder både kefir og lettrømme som gir vår sjokoladekake en utrolig god smak. Les også: SLIK BEREGNER DU ANTALL PERSONER PER KAKE. Hvordan lage sjokoladekake. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Saftig, smakfull, sjokoladekake til små og store. Når kaken bakes med surmelk brukes natron som hevemiddel. En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god. Det har vært mange år jeg ikke har spist sjokoladekake grunnet minner av tørr kake som faller av gaffelen i mange biter og som må skylles ned med væske.


Halv vanlig langpanne kan også brukes. Sett smøret til bunnen og glasuren til smelting før du begynner med resten av kaka, så blir det mindre venting underveis). Har du kakesprøyte, kan du først dekke hele kaken med smørkrem. Deretter fyller du resten av smørkremen i kakesprøyten og avslutter med å lage lekre mønstre. Og det er jammen ikke rart.


Du kan også dekke kaken med vanlig, lys krem. Men, her får dere altså en til, inspirert av sjokoladekaker bakt med kefir , og med sjokoladesmørkrem. Veldig spent på hvilken dere liker best:-) Den største forskjellen på de to kakene er at denne er litt større (den passer til langpannen som følger med ovnen), og den har sjokoladesmørkrem.

Saftig sjokoladekake med lys sjokoladekrem En saftig, søt og myk sjokoladekake i langpanne, perfekt til barnebursdag. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg