fredag 1. november 2019

Sy genser barn

Behagelige og slitesterke gensere. Se nettbutikken for gode tilbud og sortiment. Fri frakt når du kjøper for 5kr - Shop nå! Varme og vindtette plagg i fleece.


Klær som gjør hverdagen enklere.

Få gratis frakt, fri retur og dagers åpent kjøp på alle ordre! Bestill fra vårt norske lager med gratis levering på døren innen 1-dager. De aller fleste er gratis. Vil du også strikke eller hekle til barn ? Se våre søstersiders oversikter over strikkeoppskrifter til barn og baby og hekleoppskrifter til barn og baby.


Perfekt til hverdags. Dette mønsteret er også fin å begynne med dersom du ikke har sydd før. Genser , hettegenser og bukse 2-8.

Har i lang tid drevet og samlet på linker til diverse gratis mønster, diy og tutorials som jeg har kommet over på nett. Dette innlegget er ikke laget på en kvel men har holdt på en stund. Her ser du jeg holder skjøtene sammen. Jeg starter å sy fra litt foran skjøten av trådene.


Du må hele tiden vrenge gjennom stoffet etterhvert som du syr rundt. Pass på at du ikke syr i stoffet som ligger inne i tuben. Forstykke med V- hals.


Str rett opp som til genser med rund hals til arb måler ca. Denne gang sydde hun en god del av sin kjole selv – og så sydde hun alene kjolene til bamsene. I dag sydde jeg dette skjørtet på 1-2-3! Jeg hadde en del rester av et stoff som jeg tenkte kunne bli fint å lage et skjørt. Stoffet er med stretch og er noe tungt, noe som gjør at det faller pent.


Noen ganger finner man et stoff man bare vet man vil sy noe av. Jeg har lenge hatt lyst til å sy noe av dette stoffet. Siden jeg ikke kjøper så mye klær, så gjelder det å sy klær jeg vet blir brukt mye.


Denne genseren er et typisk eksempel på et ganske basic prosjekt uten noe dill dall.

Vi anbefaler å bruke en stofftusj som du enkelt vasker av når du er ferdig med å sy. Når du har tegnet opp kosedyret ditt er det lurt å feste forsiden og baksiden av genseren sammen med knappenåler, før du klipper rundt. Neste steg er å sy delene sammen. Følg streken din og sy rundt kantene. Sy , vreng og stapp.


Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Sett m inn på rundpinne nr rundt halsen. Jackie genseren så finner du oppskriften her. Last ned oppskriften Jackiegenser til dame i Påfuglgarn fra Line Langmo.


Utrolig at barna kan vokse det mye i et år. Minste mann trenger ny genser til vinteren, og denne genseren strikket jeg i sommer. Det er på tid å finne fram genseren, høsten begynner nå på ordentlige. Gutten min ønsket ikke noe mønster eller ikke noe som hels på genseren.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Charlott Pedersens favoritt er en genser som kan brukes av begge kjønn.


Forfatter av strikkebøkene Den store Guttestrikkeboka og Strikk til mamma og mini.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg