tirsdag 19. november 2019

Klima palma

Opptil avslag med Agoda! Gratis avbestilling! Mallorca og Palmas klima og temperaturer har bidratt til å gjøre dette til et av nordmenns favorittdestinasjoner i en mannsalder.


Du kan godt besøke Palma når som helst på året, men kommer du i perioden oktober til mai for å slikke sol og bade, vil det ikke være noe problem å finne et ledig sted å sette strandstolen sin. Her har man en behagelig forsommervarme hele året, med gode muligheter for sol på de vidstrakte sandstrendene.

Det herlige klimaet , det store sports- og aktivitetstilbudet og meget gode hoteller gjør at mange velger å reise til Kanariøyene med Apollo, år etter år. Vinteren på Mallorca er fra desember til februar, og er mild med mange solrike dager, men også perioder med regn og vind. Dagene i Palma by kan fylles med alt fra ba shopping, museumsbesøk, mat og drikke – alt finner du i byen med kallenavnet Middelhavets perle. Palma de Mallorca i Spania, er Balearenes hovedstad og som en liten storby med mye personlighet. Informationen über Durchschnittstemperaturen, Regentage, Sonnenstunden und Wassertemperaturen.


La Palma die Schöne im Atlantik ist überraschend grün. Farblich passend liegt über allem ein tiefblauer Himmel, und dazu kontrastierend schwarze Lava an den wenigen landseitig zugänglichen Stränden. Solen skinner over 3dager i året, og her tar vi for oss alt du trenger å vite om vær, klima , temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i Benalmádena.

Klimaet i Benalmádena i Spania. Det kan enten være overskyet eller solen kan skinne. Alt avhenger av om man ønsker å feriere på øst- eller vestsiden. Am wärmsten ist es im Monat Juli. Bei diesen Temperaturen scheint die Sonne bis zu 10.


Været i Benalmádena er varmt og temperert med svært milde vintre og herlige varme somre. Hvis du vil føle deg så nære universet som mulig, bør du dra til Roque de los Muchachos. Reise vær og klima. Sie befindet sich gute 4Kilometer vor der marokkanischen Küste auf dem 28. Breitengrad nördlicher Breite.


I Spania er det hele tre klimasoner. Lengst mot nordvest er det atlanterhavsklima med temperert, mildt og fuktig vær og kjølige vinder fra Atlanterhavet som ofte regulerer temperaturen. Få oversikt over været i Spania. Her finner du informasjon om vær, temperatur, klima og badetemperatur for alle våre spanske reisemål. Se oversikten og finn din neste drømmereise.


Vanntemperaturen ligger et sted mellom 20°C og 25°C.

Tilgjengelige stasjoner er representert av de røde og gule prikkene på kartet. Hold musepekeren over prikken for å se navnet på stasjonen. En tur langs en av stiene på Kanariøyene er også en gyllen anledning til å oppleve landskapet, som er fullt av kontraster: frodige skoger, vulkanske sletter, stupbratte klipper og skrenter, sanddyner og regnskoglignende områder. Turismen fikk Palma til å vokse betydelig med følger for immigrasjon. Die landschaftlich reizvolle Insel zählt zu den beliebtesten deutschen Urlaubszielen.


Det er mange faktorer som spiller inn på klimaet på Kanariøyene, og her får du vite både temperaturer, soldager og mye mer. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Der Oktober aber auch Januar und Februar eignen sich perfekt für einen entspannten Städtetrip nach Palma oder Pollença im Nordwesten der Insel. Vor allem Wander- und Naturfreunde sowie Radfahrer bevorzugen das angenehme, aber nicht zu heiße Wetter und die oft kristallklare Luft im Frühling, Spätsommer und Herbst mit Werten zwischen 20°C und 25°C.


Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg