tirsdag 19. november 2019

Sliten hele tiden og orker ingenting

Alle rundt meg blir usikre og frustrerte. Har vært hos legen og tatt blodprøver, men alt var normalt. Mye kan stjele både den fysiske og psykiske energien din. Her er fjorten mulige årsaker til at du alltid er trøtt, ifølge nettstedet Health. Men kjenner du deg sliten hele tiden , er det viktig at du utelukker at det lave energinivået skyldes sykdom.


Boligen er perfekt og dyr, og jobbene gjerne flere for at det hele skal gå rundt økonomisk.

Da skal det veldig lite til før lasset velter. En liten forkjølelse eller en runde med influensa fører til at du faller sammen, og samtidig svekkes immunforsvaret når du er sliten fra før. Da får du lettere de sykdommene som går, sier han. Er snooze-knappen den eneste aktiviteten du orker om morgenen?


Og gleder du deg allerede til å legge deg igjen når klokka går mot lunsj? Som regel er det noen få, store årsaker til at man har. Nå er det slik at depresjon, utbrenthet og lettere angst er mye vanligere i småbarnsperioden enn f. ME eller kreft, som mange bruker mye energi og krefter på å gå å bekymre seg for.


Dersom du som mange kvinner går med hodet fullt av tanker og bekymringer hele tiden , så blir man trøtt og sliten , hodet er på hele tiden.

Presset jeg opplever gjør at jeg ikke har friti jeg gr. Nå i det siste har jeg vært så trøtt, selv om jeg sover godt så er jeg dau trøtt når jeg våkner og resten av dagen. Vil sove hele tiden og orker ingneting meir.


Jeg er så trøtt og sliten. Har stresset og vært mye i det siste. Man er trøtt og sliten både på jobb og når man kommer hjem til ektefelle og barn.


Arbeidsgleden er borte, og man er fysisk sliten og orker ikke gjøre stort på fritiden. Man begynner tilbringe mer og mer tid i sofaen foran tv’en (gjerne med en øl eller fire). Kjæresten min koser med meg og holder rundt meg i søvne. Har kysset meg noen ganger også, men da våknet han.


Eksen min snakket i søvne og sønnen går i søvne. Freser til mannen, tåler ingenting , orker ingenting , sovner på sofaen og er helt dau i kroppen. I snart to uker har jeg hatt smerter i magen, crp (infeksjon) er fin, ikke feber.


Hadde forhøyet crp og feber, men gikk over av. Livet er ikke bare gode dager, men også noen vonde. Det er helt normalt og de aller fleste har det slik. Har i lang tid vært trøtt og sliten.


Tror det hele bygde seg opp da kjøpte oss hus i -0 ca min kjøretur utenfor sentrum.

Det gikk fint så lenge jeg var hjemme med sønnen vår, selv om jeg ikke hadde energi til å ta meg av hjemmet vårt. Superbloggeren Sophie Elise (19). Sover hele natten, er kansje våken tilsammen min pr natt. Føler at uansett hvor lenge jeg sover så føler jeg meg ikke uthvilt når jeg våkner.


Før var jeg veldig aktiv, bakte mye, lagde mat, vasket ja, jeg gjorde forskjellige ting. Ikke sliten i det hele tatt,har masse energi? Helt utslitt, orker ingenting ? For tiden så står det mellom veldig og helt utslitt, orker ingenting. Ikke så fysisk utfordrende, men jeg er syk, så det er sykdommen som gjør at jeg sliter.


Etter jeg ble tobarnsmamma for mnd siden, føles det som om jeg har fullstendig mistet kontroll over alt. Orker ingenting , vil ingenting. Er hjemme med begge barna, minste er veldig krevende og det sliter sånn på meg. Han vil ikke sitte i lekegrinda så mye som 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg