fredag 8. november 2019

Møllerens boller lussekatter

Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Møllerens Boller er nordmenns soleklare favoritt. Gå for en sunn start på året. Del deigen i like store deler.


Ha i rosiner og trill runde boller. Pensle bollene med egg og stek dem midt i ovnen ved 2°C i 6–minutter. Avkjøl bollene på rist.


Mange er opptatt av å være litt ekstra sunne nå i januar, og da gjelder det å spise næringsrik mat og å bevege seg ute i frisk luft. Dette er boller som er deilige å ha med seg på tur! Grove energiboller lages med grovbakstmel, solsikkekjerner, gresskarfrø, sesamfrø og rosiner og er supersunne i tillegg til å være store, myke og kjempegode!


Nå er tiden inne for å bake lussekatter og julebrød. Vi i har laget oppkrifter, som dere kan. Hvem kan motstå duften av nybakte boller ? Mulighetene er uendelige.


Varm hvetebakst både smaker og dufter fortreffelig! Her har vi samlet noen gode oppskrifter på hveteboller av ulikt slag. Hasteboller er veldig myke og gode boller , som i tillegg er svært raske å lage fordi de er laget med bakepulver i stedet for gjær. Deigen trenger derfor ingen heving. Barn pleier å elske disse bollene, -og særlig hvis du setter dem i papirformer med ulike farger og mønster.


Bolleblanding perfekt boller med vaniljefyll, som kanelboller , prinsessekake, hvetekringeler og lussekatter. Verdens beste boller påstår mølleren at de har (eller egentlig påstår de at Lotte på seks år sier det). Oppskriften rekker til stk.


Jeg holder likevel en knapp på mine egne. Akkurat glutenfrie boller er noe av det vanskeligste å få til – i hvert fall om du har de meget ”glutenfulle” bollene du fra bensinstasjoner som standard. Denne skjeen er jeg helt avhengig av, og synes rett og slett den er genial.


Med denne slipper du mye kliss med de klebrige og våte deigene når du skal lage f. Skjeen har en utløserknapp og en slags streng på innsiden som skjærer deigen ut. Det er lett å porsjonere, og bollene får jevn og fin. Legg deigen på bordet og del i to.


Fordel rosiner og eventuelt sukat på emnene, rull sammen og elt dem til store, runde boller. Bruk en skarp kniv og skjær rundt kanten. Trykk kakene godt ned på midten.


Da sprekker dem ikke så lett. Hvert år stopper tusenvis av nordmenn innom det lille bakeriet i Lom for å smake på Morten Schakendas nydelige kanelknuter og annen god gjærbakst. For å få til et godt resultat, sier han at du må elte deigen lenge og bruke gode råvarer.


Nå kan også du lage saftige og velsmakende kanelknuter basert på bakeriets egen oppskrift. Lettvinte og raske rundstykker uten heving. Denne retten har 17kcal pr 1gram.


Men nå skal jeg jaggu med forsøke meg på en kake fra bunnen av #128578; Har akkurat laget glutenfri muffins med oppskrift fra Tine. Er spent på smaken av disse. Har testet ut boller og lussekatter på oppskriftsiden til TINE og har vært superfornøyd.


Særlig helt nylaget. Tine bruker ofte Kesam i sine oppskrifter slik at hvetedeigen ikke blir. Det er mange av oss som synes det er vanskelig å vite hva slags mat som er klimavennlig. Og det er fortsatt en del som er usikre på hvilken betydning det har for kloden vår å spise mer klimavennlig.


Vi ønsker å inspirere til bruk av våre produkter samt få tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi setter stor pris på dine innspill!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg