fredag 29. november 2019

Vannkopper reise

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Med fokus på bransjekunnskap og solide samarbeidspartnere reiser du alltid trygt med oss. La deg friste av våre fantastiske opplevelser i land over hele verden!


Vannkopper kan være farlig for gravide som blir smittet, opplyser hun. Vaksine mot vannkopper er ikke en del av det nasjonale vaksinasjonsprogrammet.

Søk råd om du bør vaksineres mot vannkopper hos helsepersonell. Det frarådes å bli gravid de første tre månedene etter vaksinasjon. Fordi vannkopper er veldig smittsomt, har flyselskapene rett til å nekte alle passasjerer med vannkopper å reise.


Av og til kan også friske mennesker få komplikasjoner av vannkopper. Utslettet kan bli betent. De fleste flyselskaper vil ikke la folk reise hvis de har vannkopper.


Eksempler på slike sykdommer er vannkopper , røde hunder, meslinger og lignende.

Dersom symptomene på en sykdom er synlige ved avreise, må du ha legeerklæring. Vi forbeholder oss retten til å nekte deg å gå om bord hvis du ikke har med de nødvendige dokumentene. På internasjonale flyvninger må denne dokumentasjonen være på engelsk.


Det høres ut som om det er en mulighet for at barna dine kan får vannkoppene på ferie. Nei, man trenger ikke oppsøke lege dersom barna får vannkopper og ellers er i bra form. Zyrtec i flytende form er sikkert det letteste å få i de små men det er på resept. Du kan også smøre med hvitvask , det er uten resept. En som har helvetesild smitter ikke andre med helvetesil men med vannkopper – dersom de ikke er immune mot vannkopper fra tidligere sykdom eller vaksine.


Når kan du gå tilbake igjen til barnehage og skole etter at du har hatt vannkopper ? Sykdommen smitter ved dråpesmitte gjennom luften eller ved direkte berøring av væske fra utslettet. På denne nettsiden kan du finne informasjon og bilder av vannkopper. Hensikten er å øke kunnskapsnivået hos foreldre og andre interesserte om vannkopper. Forløpet av vannkopper er vanligvis mildt hos barn med normalt immunforsvar.


De fleste barn får sykdommen i løpet av småbarnsalderen, og de blir derved varig immune. Hvis en gravid blir utsatt for smitte og ikke vet om de har hatt vannkopper tidligere, bør testes for antistoffer mot varicellavirus.

Bestill flyreise på nett. Se lavpris-, direkte- og internasjonale flyreiser nå! Super Reise med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Sammenlign reiser og restplasser på Travelmarket og reis billig. Barn med redusert immunforsvar kan imidlertid rammes i mer alvorlig grad. Er det risikofylt, og vil vi i det hele tatt få komme med flyet når hun har disse røde prikkene over alt? Visse typer smittsomme sykdommer som f. Det er ferie i NOrge altså.


For friske personer er vannkopper en uskyldig sykdom, særlig hos barn er sykdommen mild og går over av seg selv. Den begynner med lett feber eller hodepine, og etter få timer kommer det kløende utslettet: små, røde prikker som raskt blir til små blemmer. Likevel regner vi med at til prosent av befolkningen har hatt vannkopper som barn.


Hva kan årsaken til at noen ikke får sykdommen som barn være? Passerer feberen grader og barnet er preget av den høye temperaturen kan det være aktuelt å gi febernedsettende for å bedre allmenntilstanden. Skyldes feberen en smittsom sykdom, for eksempel vannkopper , er det viktig å holde barnet hjemme inntil smittefaren er over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg