fredag 29. november 2019

Kongsbadet åpningstider julen

Gratis avbestilling! Her finner du aktiviteter og opplevelser for hele familien. De minste kan utfolde seg i barnebasseng med leker og småsklier.


Du finner terapibasseng, badstuer, solarium, stupebrett i tre høyder og meter svømmebasseng. Velkommen til Kongsvinger. Hvordan endre størrelse på nettsidene Hold Ctrl-tasten nede.


Også i julen gjør vi alt for at du skal handle extra billig. Nå holder vi åpent de tre siste søndagene før julaften slik at du kan senke skuldrene og få bedre tid til juleforberedelsene. Lokale avvik kan forekomme. Husk at nettbutikken alltid er åpen, og siste handledag for å få varene hjem til jul er 15.


Torsdag åpner vi 14. Vi har søndagsåpent de to siste søndagene før jul. I julen kan åpningstidene i butikkene variere fra det vanlige,. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Noen holder åpent til kl.


PNINGSTIDER I JULEN. Utvidede åpningstider i sentrum fra 5. Arkadentorgterrassen og Magasinblaa utvider åpningstidene fra og med 2. Billettsalget stenger time før! Her kan du finne alle Jula butikker i Jessheim. Kongsbadet er Kongsvingers nyrenoverte svømmehall. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider , nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.


Priser og åpningstider. Oversikt over priser og åpningstider i helger og helligdager. Få oversikt over hva slags basseng vi har. Opplæring i svømming, teknikker, dykking og mer.


Regler og aldersgrenser. Gavebillett til Nordlandsbadet. Liten gave, stor opplevelse! Mange steder har reduserte åpningstider på helligdagene og i romjula.


Sjekk åpningstider for butikker, turistinformasjon og attraksjoner i Oslo. Søndagsåpne butikker før jul ! Denne nyheten er over ett år gammel. Julens åpningstider på Kvadrat.


Våre åpningstider i helgen: Fredag: billettsalget stenger kl 1 du kan bade til 19. Lørdag og søndag åpent fra til 1 du kan bade til 16. I desember er det ekstra mye som skal fikses og handles inn.


Da er det deilig at butikken har åpent på søndag. Mange Joker-butikker holder søndagsåpent gjennom hele året, men ekstra mange åpner dørene en ekstra dag eller flere i desember. Midtbyens største kjøpesenter.


Vi i SPAR ser frem til å ønske deg velkommen denne juletiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg