onsdag 13. november 2019

Tilbehør til hummer og kreps

Kjøp Annet tilbehør på nett. Stort utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Tilbehør til hummer og kreps

Reker, krabbe, hummer og kreps er deilig kosemat som ikke trenger masse forberedelser. De fleste skalldyrene er ferdigkokte når du kjøper dem i fiskedisken hos Coop Mega og derfor spiseklare. Nytt tilbehør til skalldyr. Vanlig tilbehør til skalldyr er loff, sitron, dill og majones.


Det smaker fantastisk. En klassisk hummeroppskrift med tradisjonelt tilbehør som pesto, aioli, baguette og sitron. Server gjerne en frisk grønn salat ved siden av. Du kan fint bruke denne retten som forrett.


Tilbehør til hummer og kreps

Hummerfisket er i gang. Når du får tak i fersk og fin sjøkreps, og du har lyst og anledning til å unne deg noe ekstra, er det bare å slå til ! Denne sjøkrepsen fikk være med på hytta etter en møtedag i Oslo i forrige uke, og istedet for pizza på grillen så ble det grillet sjøkreps med urtesmør. Velg mellom forslag til laker å koke krepsen i: Kokelake med krondill: Kok opp laken og la den trekke ca min. Legg krepsen i kokende lake, se koking. Kokelake med krydder og øl: Kok opp og la laken trekke ca min før krepsen legges i kokende lake, se koking.


Gjerne med friskt tilbehør som sitron, mango og avokado. Her får du flere spennende oppskrifter. De er ferdige på til minutter hvis du følger vår oppskrift og kommer til å smake fantastisk. Tar du vare på skallene etter skalldyrfesten, kan du lage en fantastisk kraft. Selv vanlige rekeskall gir fin kraft til skalldyr- eller fiskesuppe.


Skall fra kreps , krabbe og hummer gir enda kraftigere smak. Ferdig kraft kan også legges i fryseren til du trenger den, gjerne i porsjonsbeger. Smørsaus med sitron. Silkemyk og deilig saus som er perfekt til hummer og kreps.


Varm opp stekepannen og legg krepsehalene i med skallet ned. La alt bli skikkelig varmt før du tilsetter litt olivenolje. Snu krepsen og la den få en rask stek på kjøttsiden. Ekstra skalldyrsalat Tilbehør og annet Som tilbehør er det ofte nok med loff og mmajones, men også evt: Hakket løk (utrolig godt under reker på loffen) Chilisauser Rømmesauser Sitron i biter til å klemme over Urtesmør Limeaioli Loff eller annet fint brød Majones og smør.


Tilbehør til hummer og kreps

Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Som den perfekte råvaren den er, kan hummer bli tilberedt på svært mange måter, alt etter tradisjon og oppfinnsomhet.


Noen foretrekker klassisk hummer naturell, som er hummer i naken utgave, smakfull og med lette elegante smaker. Andre liker den gratinert, med mye krydder og smakstilsetninger, eller som kraftig suppe eller bisque. Ryddesalg båtutstyr.


Diverse båtelektrisk. Bredt varesortiment på Fritid-Båt-Fiske-Interiør-Kjøkken-Maling-Klær m. Verdt et besøk…uansett! Men sjø- krepsen er aller best. Fordi den er liten, pen og mer delikat.


Har mer finesse, bedre kjøttstruktur og konsistens. Den går til fete, naturlige smaker med naturlige syrer, sier Frode Laupsa som jobber som assisterende kjøkkensjef på Tjuvholmen Sjømagasin. Ikke at han kaster vrak på.


Men det går jo an å spise den, det er ikke det jeg mener. Kjøles fersk kreps ned i kokevannet, så kan den få samme konsistensen som frossen ved at saltet trekker ut smaken og at konsistensen blir tyggegummiaktig. Kreps , reker og hummer skal sjokk-kjøles rett fra gryta etter å ha blitt kokt heller litt for lite enn litt for mye.


Leter du etter et deilig tilbehør til skalldyr, salat eller til et stykke godt brød? Giljotinene vaskes etter bruk med Zalo eller tilsvarende pluss varmt vann. Tørk av og heng de på et tørt og barnesikkert sted til neste gang de skal brukes. Tåler ikke vask i oppvaskmaskin.


Begge giljotinene fungerer utmerket på krabbe, hummer , sjøkreps og kongekrabbe. Leveres med gavepose og gaveetikett i eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg