tirsdag 19. november 2019

Kiropraktor pris bergen

Jeg har jobbet som kiropraktor i snart år, det har vært en spennende reise og har gjennom de årene jobbet med alle plager en kiropraktor kan tenke seg. Jeg prøver å se og lytte til alle mine pasienter undersøker grundig. Pasienten kan forvente at jeg er tydelig og alltid prøver å gi den beste behandling og de beste råd. Ved siden av Kiropraktikk, Fysioterapi, Akupunktur og Ernæringsfysiologi, har vi mye kompetanse innen slyngetrening, nålebehandling og behandling av idrettsutøvere.


Vil du ha alt refundert bør du derfor holde deg til en pris på 1for første konsultasjon og kroner på time for behandling ettersom de følger satser fra HELFO. Behandling hos kiropraktor går heller ikke inn under noen egenandelsordninger. Sentralt i Bergen sentrum.


Kiropraktor -Fysioterapeut-Muskelterapeut-Trykkbølgebehandling. Konkuransedyktige priser hos kiropraktor og andre behandlinger. Vi er autorisert kiropraktorer med medlemskap i Norsk kiropraktorforening.


Vi er fleksible og sørger for at alle våre kunder får behandling raskt, noe som er med på å gi en effektiv behandlingsprosess. Hos Akutt Kiropraktikk får du følgende priser : 58- første konsultasjon 38- på oppfølging. Målet ved kiropraktisk behandling er å redusere smerte, fremme generell helse og øke livskvalitet ved å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparat og nervesystem. Atlasklinikken har gleden av å tilby alle pasienter med gyldig studentkort en rabatt på kr.


Vår klinikk på Åsane har åpent også på lørdager dersom det er behov. Hos oss tar vi kun kort som betaling. Alle timer skal betales i sin helhet etter timen er avsluttet såfremt man ikke har gyldig behandlingsforsikring eller bedriftsavtale med oss. Super bilferie i Bergen med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Reserver ditt Hotell i Bergen online.


Anbefalte kiropraktorer i Bergen. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste kiropraktor finner du her.


Undersøkelser i utlandet har vist at det er mulig å redusere sykefraværet med riktig behandling mot ulike plager og sykdommer i bevegelsesapparatet. Sammenlign priser på Gynekolog hos klinikker i Bergen (totalt tjenester). Finn priser , ventetider og les anmeldelser. Gjør et smart valg av klinikk!


Jan Arve Borge - erfaren kiropraktor i BERGEN. Utgiftene til behandling hos kiropraktor gjev ikkje rett til frikort for helsetenester. Betaling for behandling i utlandet.


Vi holder til i moderne, nyoppussede lokaler vis a vis bybanestoppet på Danmarksplass. Her jobber høyt kvalifiserte og faglig oppdaterte kiropraktorer. Det er parkeringsplasser merket med P for besøkende til Fjøsangerveien rett utenfor bygget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg