tirsdag 5. november 2019

Vognteppe klompelompe

Vognteppe klompelompe

Nordens største utvalg av bøker! Vi har pensumbøkene du behøver! Da lykke liten kom til verden, var alle himlens stjerner tent. Sandnes Garn presenterer her et innholdsrikt hefte med et utvalg av babytepper og hentesett, strikket i våre gode merkegarn.


Dette heftet er utgått og kan lastes ned gratis. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Vognteppe med blomster, strikket i Tynn Merinoull.


BABYULL LANETT inneholder 1 merinoull. Vårt lekre og myke babygarn er superwash-behandlet slik at det tåler å bli vasket hyppig i maskin. Dette teppe er så fint men oppskriften er vanskelig skrevet synes jeg#128584; jeg står bomfast på pinne nr 1. Kaja-kjole Thorleif-genser Fiskegarns-pannebånd Vuggevise- vognteppe 87. Teppe: Legg opp 1m på p nr. Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vognteppe klompelompe

Strikk til hverdag og fest, året rundt! I denne boka finner du oppskrift på tepper i ulike størrelser. Snille snille menneskene på Quiltehuset.


Hun skrev at de foreløpig har lagt ned driften på nettbutikken, at hun hadde spurt hun som hadde laget mønsteret og at jeg fint kunne legge den ut på bloggen. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull!


Vognteppe klompelompe

Baby Ull, Freestyle, Lerke, Stork. Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes. De er strikket i str. Akkurat nå er jeg helt ajour, ingen trådfesting på vent eller andre halvferdige prosjekter.


Har to små plagg som mangler knapper men der har jeg en plan om å få kjøpt i morgen. Våre medfaddere på tantegullet har fått barn igjen, en sønn denne gangen, og selvfølgelig måtte jeg lage barselgave til han også. Vi forsøker å finne nye og spennende produkter til priser hvor alle kan være med. Garn og mønster til stk vognteppe.


Vognteppe klompelompe

Omtaler Det er ingen omtaler ennå. Her er strikkede juleplagg, tips til pynt, gaver og mat. Boka er rikt illustrert med bilder. Det aller første Nøstebarnteppet ble strikket av Mor Signe i naturhvit 2-tråds merinoull. Her får du oppskrift og garn til å strikke ditt eget babyteppe.


Gubbelue Matheus-bukse Gromgutt-bukse Gromgutt-lue 43. Guttebasseshorts 70. Ikke gå glipp av nyheter og eksklusive tilbud. KlompeLOMPE -kofte, voksen 75.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg