onsdag 13. november 2019

Prisnivå tsjekkia

Forøvrig er også smykker mye billigere i Tsjekkia enn hva du kan forvente ellers i Europa og Norge. For de som ønsker å kjøpe autentiske suvenirer anbefales Blue Shop som selger lokalproduserte varer og er eid av tsjekkere. Det er imidlertid gode grunner til å utforske resten av Tsjekkia som, til tross for sin beskjedne størrelse, har et svært variert utvalg av severdigheter og attraksjoner.


Skal til Tsjekkia i sommer, å trenger derfor info om priser sammenlignet med prisene i Norge. Har hørt at det er et veldig billig land å oppholde seg i.

Er dette billig i forhold til Norge? Hvordan er det med prisene på mat og drikke? Her er verdens billigste ferieland. Pølser på termos på flyet - lag din egen flymat.


Tar du med pølser på termos eller annen varmmat for å spise på flyet - eller nistepakke hjemmefra - i stedet for å bestille flymat om bord eller kjøpe med dyr baguette fra flyplassen, er det også mye å spare. Tyrkia har et prisnivå på prosent av Norges, og er det billigste landet. Fulgt av Makedonia med en indeks på 3 og Bulgaria med 35.

Norge er her satt til 1i indeksen. Tsjekkia er i dag et dynamisk demokrati kjent for alt fra sine mange ølsorter til sine alternative kunstscener. Perfekt for en høstweekend eller en hel ferieuke om våren og sommeren. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Den er full av historiske og kulturelle severdigheter og har et sjarmerende middelaldersentrum med spir, tårn, katedraler, broer og palasser nesten overalt. Samtidig er det gode muligheter for flotte dagsturer ut av byen.


Vær på vakt, vegetarianere! Men for de som elsker kjøtt, vil det være et perfekt sted. Praha har mye å tilby! Faktisk består tradisjonell, tsjekkisk mat mye av kjøttbaserte retter, inkludert favorittretten som består av svin, kål og melboller. Det fins forskjellige regler for statsborgere av et annet EU-medlemsland enn for turister fra andre delen av verden.


Alle må ha passet sitt med seg hele tiden. EU borgere trenger et pass eller et annet ID-dokument for å komme til Tsjekkia.

Valutaenheten i Tsjekkia er koruna, og man sier gjerne tsjekkiske kroner. Betaler du en hundre korunas blir det altså litt over tredve norske bøkks. Under kan du finne en oversikt over priser på forskjellige varer og tjenester, vi skal prøve å holde den så oppdatert som mulig, men da priser forandres hele tiden så kan vi ikke garantere at den stemmer.


Super bilferie i Tsjekkia med halvpensjon. Ideer for å planlegge din ferie bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg