mandag 25. november 2019

Konfirmasjon

Ordet konfirmasjon. Konfirmasjon er et ritual som markerer overgangen fra barndom til voksenliv. Det er opprinnelig et kristent ritual. Både konfirmasjonsalderen og hva ritualet går ut på varierer mellom de ulike kirkesamfunnene.


Velkommen til konfirmasjon i Den norske kirke. Alle 14-åringer inviteres til å delta i konfirmasjonstiden i Den norske kirke.

For deg som skal arrangere konfirmasjon ! Du finner tekst til konfirmasjonskort, tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger. Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen! Hva gjør du hvis foreldrene dine ikke klarer å være i samme rom?


Lag personlige invitasjoner konfirmasjon med dine bilder! Trykkes i Norge 48-timers levering Konvolutter inkl. Alle ungdommer som ønsker det kan velge Humanistisk konfirmasjon , uavhengig av eget eller foresattes livssyn.


Ingen blir medlem i Human-Etisk Forbund uten å aktivt melde seg inn.

Planlegger du en konfirmasjon ? Her finner du en oversikt over forskjellige velegnede lokaler til deres konfirmasjon. Sjekk ut våre lokaler i dag. Bestill nydelige blomster på nett.


Levering på dagen i hele Norge. Les teksten på nynorsk. Alle konfirmanter sto kirkelig, da det ikke fantes noe borgerlig, eller humanistisk som det heter i dag, alternativ den gang.


Sitater til bruk ved konfirmasjon. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en fin hilsen til konfirmanten. Skal du lage mat til konfirmasjon eller planlegge et konfirmasjonsselskap, så har vi gode råd og fristende oppskrifter. Opplegget for konfirmasjon stiden varierer fra sted til sted.


Det vanligste er at konfirmasjon s-undervisningen foregår det året du går i niende klasse, og at det strekker seg over åtte måneder. Invitasjon til konfirmasjon som konfirmanten vil ️. Mange spennende og lekre design. Gratis forslag til dikt som du kan flette inn i konfirmasjonstaler, eller bruke som tekst på kort til konfirmasjon.


Vi tilbyr et utvalg av fersk varm og kald mat til ditt arrangement, levering alle dager! Dagens kirkelige konfirmasjon innebærer undervisning i den kristne tro, bibelske tekster og kunnskap om kristendommen. Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert konfirmasjonsbord.

Vi har et stort utvalg takkekort maler som kan oppdateres med bilder av konfirmanten og en egen tekst. Kortene trykkes i Norge og har kort leveringstid. I mai og september er det høysesong for konfirmasjon.


Det lønner seg å forberede seg i tide dersom man skal holde talen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg