mandag 25. november 2019

Kokebøker 2018

Bokhandel med stort utvalg. Gode tilbud og rask levering. Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel. Gjør et bokkupp her.

Hundrevis av bøker på tilbud! Kokebøker får vi åpenbart ikke nok av, og i årets kåring av Beste norske kokebok deltok så mange som kokebøker. Juryen har plukket ut disse fem kokebøkene til i aller størst grad å tilfredsstille et bredt sett av kriterier, blant andre foto og trykk, språklige kvaliteter, kreativitet og originalitet til design. Her er topplista deira.


For deg som elsker bøker! Tiril Refsum Kake til frokost? Jepp, kake til frokost er lov så lenge den er laget med de rette ingrediensene.

Boken Rågodt guider deg og gir deg lekne oppskrifter som virker oppkvikkende og rensende på kroppen samtidig som de bare inneholder næringsrike råvarer. Hos Norli får du kokebøker fra hele verden og til alle anledninger. Blant forfatterne finner du noen av verdens fremste kokker.


Se vårt spennende utvalg her! Oppskriftene med serveringsforslag er eksempler på hvordan kostrådene kan brukes i praksis. Alle årets bøker fra Gyldendal Litteratur: Skjønnlitteratur, fakta, sakprosa, barn og ungdom. Bøkene dekker de fleste behov, fra tidsklemma, via TV-kokker, gourmethistorie og bærekraft, til avansert thaimat.


Kokebok for frakoblet ajourhold i WinMap, versjon 15. Norske Maja Lunde og Zeshan Shakar danket ut bestselgerforfattere som Jojo Moyes og Lucinda Riley med sine bøker Snøsøsteren og Tante Ulrikkes vei - og. Av og til er det artig å ta frem noen riktig gamle kokebøker. De viser jo en helt annen verden hva matlaging angår, men noen av oppskriftene som står i bøkene kan være anvendelige også i dag.


Heng de fine etikettene på krukkene og gi dem vekk til jul. Den offisielle KOKEBOKEN for Spis deg fri med Bright Line Eating. Last ned et GRATIS utdrag, med oppskrifter for kvinner og menn som vil ned i vekt.


Middag for kroner Marie Thrane Alle oppskriftene i denne kokeboken er laget med få og lett tilgjengelige ingredienser som inspirerer til å lage rimelig mat som metter, smaker godt og er bra for både.

Hvis det er én kokebok du må ha for å få inn flere kjøttfrie retter på ditt middagsbor så er det denne! Oppskriftene er enkle å lage, og ingrediensene finner du stort sett i alle matbutikker. Men det beste av alt: All mat i denne boken er helt uten kjøtt, og garantert skikkelig digge! Over norske familier kan ikke ta feil, disse rettene går rett inn på middagslista.


Lag din egen kokebok – helt gratis! Det finnes ikke noe som er mer underholdende, inspirerende og lærerikt enn en god kokebok. Personlig elsker jeg å slappe av med denne lektyren, og rett som det er får jeg ideer til nye retter som jeg kan prøve ut på kjøkkenet. Far lager tacos, mor er på jobbreise i utlandet, barna er på Snapchat. Sånn er det ikke lenger, sier Gunn Jorunn Sørum (27).


Stemningsfullt og vakkert om hvordan vi får navnene våre. Perfekt gave til både barsel, dåp og navnefest og til alle barn som lurer på hvordan de h. Kristines sunne søte. Jeg ville gå litt tilbake til der det hele startet for min del, nemlig med sukkerfrie desserter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg