torsdag 28. november 2019

Pynte pepperkakehus

Bygg pepperkakehus superenkelt. Hekt delene sammen uten liming! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.


Populære merkevarer.

Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Alt starter med å kjøpe et ferdig byggesett for pepperkakehus i dagligvarebutikken (les: EXTRA), så slipper du unna å bake delene som trengs til pepperkakehuset. Neste steg er å pynte både vegger og tak FØR du setter sammen huset.


Det er koselig å pynte til jul. Dette pepperkakehuset er julepynt som både er vakkert for øye og godt for ganen. La barna delta i dekoreringen, men jobben med å lage det veldig varme karamell-limet bør en voksen stå for. Slik limer du sammen pepperkakehuset - Jeg bruker smeltet sukker for å lime sammen pepperkakehuset.


Mitt beste tips når du skal lime sammen et pepperkakehus er å bruke en stekepanne i stedet for en kasserolle.

Pepperkakehus Foto: Bjørn Inge Karlsen og Espen Løken. Fra eventyrhus, minihus til å henge på kaffekoppen, til kjente bygninger, slott og borger. Mange bruker knekk som lim, men det går helt fint med melisglasur, det smaker også bedre!


I vinduene kan du feste gelatin. Hvis du vil lage et dekorativt pepperkakehus til å bruke i en bordoppsetning eller som julepynt kan du pynte dette selv mens barna jobber med sitt hus. Pass på å lage et hull i kakene, slik at du kan tre et bånd eller en snor gjennom for oppheng.


Melis- og eggehviteglasuren som brukes til pynt, kan også brukes til å lime sammen huset om man ikke vil lage knekk. Varier pynten etter hva som passer din smak og ditt design. Resultatet er dessuten dekorativ julepynt som lukter nydelig og gir skikkelig julestemning.


Her får du oppskrift og printbar mal på et lekkert pepperkakehus. Lag pepperkakehus til jul! Sett på julemusikk og la morroa begynne.


Willy Wonkas fabrikk, New Yorks skyskrapere med eller uten King Kong eller kongelige slott - her er det fritt frem. Men ofte kan de enkle husene, nennsomt pyntet av små barnehender, være de flotteste av alle. Han begynner pyntingen allerede i slutten av november, og hvert eneste rom i leiligheten får sitt eget juletre.


Her finner du alt du trenger: Oppskrift på deilig pepperkakedeig, mal til det perfekte pepperkakehuset og den aller beste glasuren til å pynte med! Du kan selvsagt følge Storm på Instagram (sigurdstormcom).

Noe av det Sigurd Storm liker aller best, er å lage pepperkakehus. Pynting av pepperkakehus. Derfor har vi laget verdens enkleste måte å pynte ferdige pepperkaker på. Alt du behøver er sjokolade, en liten bolle og masse, masse ferdige pepperkaker.


Så dropp hele pepperkakebakingen, og legg heller sjela i pynten! Vi lover deg at dette blir julens desidert beste pepperkaker – og kanskje en helt ny juletradisjon? Sjekk dette vinduet i mønet. Her er det så mye detaljer at jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne. Men, jeg tenker at det faktisk er litt lettere å pynte et pepperkakehus når det du stikker ut før baking allerede er interessant.


En av dem som allerede har begynt på årets morsomste juletradisjon er TV-profil Per Sundnes. Hvert år arrangerer han flere pepperkakehusverksted hvor han inviterer barna til vennene for å komme og pynte husene. Det artigste med pepperkakehus er å pynte det!


Jeg handler alltid inn masse forskjellig godteri fra hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg