onsdag 20. november 2019

Kløe under armene kreft

Plagsom kløe kan oppstå ved en lang rekke leverlidelser (hepatisk kløe ). Eksempler på slike tilstander er forstyrret galledrenasje i graviditeten , kronisk hepatitt , primær biliær cirrhose , gulsott som følge av blokkerte galleveier , primær skleroserende kolangitt , kreft i galleveiene , medikamentelt utløst forstyrret galledrenasje, ulike sjeldne arvelige sykdommer. Symptomene vil avhenge av hvilket område av kroppen har blitt infisert. Vanligvis symptomer inkluderer feber, alvorlig kløe , nattesvette, vekttap og hovne lymfeknuter i halsen, under armene eller lyske.


Andre symptomer kan være kvalme, oppkast, magesmerter og forstoppelse. Kortpustethet kan være et symptom hvis kreften er i lymfeknuter i. Under graviditet, opplever noen kvinner kløende hu spesielt på magen og lårene. Kløende hudsykdommer som eksem kan forverres i løpet av svangerskapet. Jeg lurer på om det er vanlig at det skal klø under armhulene? Har Eksem hatt eksem i år,men har bynt å vokse det av meg, men kan det ha noe med saken og gjøre?


Jeg har hatt utslett under armene i ca. Dårlig lukt under armene er vanlig hos de fleste, og vi har alle opplevd det før. Opphopningen av svette på overflaten av hudenskaper et ideelt miljø for bakteriell vekst, noe som forårsaker den sterke sure lukten. Dette forsvinner lett ved at man tar en dusj og, selvfølgelig, når du bruker deodoranter og antiperspirantprodukter hver dag.


Kuler under armene - Kuler under armene , som forstørret lymfeknute, kan være et uttrykk for brystkreft med spredning, sier Schlichting. Hun understreker at kuler under armene ikke må være kreft. Har man en infeksjon, eller bare en vanlig forkjølelse, kan man oppleve å bli øm eller hoven under armene. Har i ettertid lest at kløe er symtom på kreft og blodkreft? Jeg er plaget av kløe og stikking i huden.


Trodde det kom av en gren som slo meg i ansiktet under trerydding. De fleste vet at kuler i brystet kan være et tegn, men visste du at kløe , eller. Ved kraftig kløe som ikke blir bedre i løpet av 1-uker. Kraftig kløe kan skyldes en alvorlig medisinsk tilstand. Hovne lymfeknuter kjennes som klumper under huden.


Dersom kløen forstyrrer nattesøvnen. Jeg vil i den anledning også gjøre oppmerksom på en systematisk gjennomgang som ser på akupunktur og kløe (3) og finner holdepunkter for at akupunktur kan ha en plass i behandling av kløe. Halvorsen JA, Ørstavik K. En kvinne i 60-årene med kløe på armene.


Uutholdelig kløe på over- og underarmer - kan noen gi meg et råd? Da spesielt på over- og underarmene. Altså under , over og på siden av arm-musklene. Kreft : Lymfomer, levkemier, myelomatose eller kreft i mage eller bukspyttkjertel. Dette er tilstander som ofte oppdages som følge av en kombinasjon av tester, undersøkelser, blodprøver og ikke minst symptomer: vekttap (!), langvarig feber, nattesvette, redusert matlyst, langvarig sykdomsfølelse, og kløe selvsagt osv.


Det område av brystet hvor kreften er mest innlysende er under brystvorten. Kreft i brystvev kan forårsakeforandringer i utseende og følsomhet. Brystvorten kan også ha en uvanlig tekstur og føles mer øm. Et annet tydelig tegn på brystkreft er utskillelsen av væske, blod eller melk når man ikke er ammende. Sykdommen starter ofte med lette allmennsymptomer som hodepine og sykdomsfølelse i noen dager.


Deretter merker man ubehag i et avgrenset og ensidig hudområde i form av kløe , prikking, svie eller smerter. Helvetesild er ikke en farlig eller livstruende sykdom, og tilstanden går over av seg selv. Man kan si at større enn dette er suspekt for kreft.


Enkelte faktorer kan øke risikoen uten at vi kan påvirke dem. Vi kan likevel ta noen valg som bidrar til å minske risikoen, selv om det ikke gir noen garanti mot å få kreft. For den som får kreft , vil det å være i god form gjøre at man tåler behandlingen bedre og har lavere risiko for. Slik svetting skjer ofte i puberteten, og er nok da ofte også utløst av lett hormonell ubalanse.


Men nervøs svetting forekommer hele livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg