torsdag 7. november 2019

Voksi ull

Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Gratis frakt ved kjøp over kr 800. Kjøp Voksi ull hos Babyshop. Flott design, fantastisk kvalitet.

Ment for å holde barnet ditt varmt og komfortabelt i årets kalde måneder. Urban er en herlig vognpose med fyll i ull og dun. Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner. Med det norske merket Voksi lar du barnet ditt sove godt i de beste materialene naturen har å tilby. Voksi bruker bare naturlige materialer i sine produkter , og forsøker å etterlate så lite avtrykk på naturen som mulig under produksjon.


Vi får inn nye barneklær hver dag. Se hvilke merker som er på tilbud. Testvinnende vognpose i ull og dun til vinterbruk. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper. Deretter støvsuges underdelen. Underdelen henges ut til lufting.


Er dynen skitten skal denne renses. Rengjøring av liten overdel i dun: Overdel kan vaskes på grader i vaskemaskin. Dun inneholder mye luft noe som gjør den svært varmeisolerende og gir den evnen til å transportere bort fuktighet raskt. Dette gjør at temperaturen holdes stabil.


Vognposer for baby og små barn. Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Den øvre delen består av dun og fjær. Til Urban medfølger to forskjellige topper slik at du kan endre etter hvert som barnet vokser!


Den eneste bilstolposen med ull i underdelen! Les tester og omtaler før du kjøper. Sammenlign tilbud på Voksi ull i kategorien Barnevogner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Barnevogner ved hjelp av vår tjeneste. Voksi Urban Fur er en vinterpose som kan forlenges opp til hele 115cm.


VOKSI har sitt hovedkontor ved foten av vakre Norefjell fjellkjede i Norge. VOKSI online, og du kan i fred og ro hjemme velge blant VOKSIs vognposer for barnevogn og andre produkter som vi anbefaler for alle foreldre og barn.

Fur utgaven har en stilig fuskepelskant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg