mandag 11. november 2019

Kjerringråd

Endelig en rynkekrem som virker. Kjerringråd sies å være visdom. Vi prøver med denne siden å lage et norsk kjerringrådleksikon for helse, hjem og familie.


Her vil du blant annet finne kjerringråd for kviser, hoste og diare. Vi tar ikke ansvar for følgene dersom du skulle prøve noen av disse tipsene. Det er derfor viktig å ikke legge for mye i kjerringrådene og for eksempel aldri erstatte et kjerringråd med legebesøk.

Her finner du igjen alle rådene. Forstoppelse - kjerringråd Forstoppelse. Treg mage og forstoppelse er et problem som mange har til tider. Dette er et kjerringråd som skal være til god hjelp.


Les mer om forstoppelse. Skjønnhetstips: vakre kjerringråd Få glansfullt hår, vakre negler, myk og deilig hud! Ofte er rådet man tager hva man haver et godt råd.


Hvis du kan litt om kjerringråd , har du alltid noe å hjelpe deg med når det klør, stikker eller brenner.

Miriam Wicklund har samlet og brukt kjerringråd i over år. Gjennom et utall radioprogrammer og bøker har hun formidlet smarte tips som hjelper mot hverdagens små plager og utfordringer. Kjemikalie versus kjerringråd.


Når det gjelder kjerringråd for ren stekeovn, finnes det flust av disse på Internett, og jeg endte til slutt opp med å teste et jeg fant på Vi i Villa sin nettside. Med et enkelt grep kan du. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter.


Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Er naturmedisin og kjerringråd en myte? Hva er kjerringråd ? Et kjerringråd omhandler oftest løsninger på forskjellige problemer av hverdagslig karakter, eksempelvis forkjølelse, hikke og vanskelige flekker på klær eller andre tekstiler, skriver bl. Ett av de eldste og beste kjerringråd både mot brennesle og skvallerkål er å spise de unge skuddene. Unge skudd av løvetann er også en delikatesse som salat, men det vil ikke hindre at de bryter (spirer) om og om igjen.


Da kan du forsøke disse kjerringrådene. Når vi ikke orker ta turen til apoteket eller vil unngå å bruke medisiner, kan det være verdt å ta en titt på kjøkkenet. Her er gode kjerringråd og tiltak for å redusere ryggsmerter – noe som kan forbedre både livskvalitet og dagsform.


Har du andre gode forslag eller råd?

Bananfluene er her igjen, og det varme sommerværet er som skapt for de bittesmå insektene. Det skal lite til før man har huset fullt, så her er en liste som kanskje kan hjelpe deg. Det er noe spesielt med festhøytid og vakkert dekkede bord.


Sølvtøyet gjør det hele ekstra pyntet, men tanken på å bruke mange timer med sølvpuss og fille, og sitte igjen med svarte fingre og søl er ikke fristende. Vi har testet ut seks kjerringråd. Jo enklere, jo bedre. Resultatlisten og begrunnelsene finner du nederst i teksten.


Del en sitron i to. Skrubb kobberet med sitronen dyppet i salt. Vask med såpevann og skyll godt. Tørk med et mykt håndkle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg