mandag 11. november 2019

Vitser for barn

Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne, eller at barn har veldig god humor! Lille Olav var sønnen til en flink bilmekaniker og farens språk dreide seg mye om oljeskift og lignende. Dette fikk læreren oppdage da han spurte Per hvor gammel lillebroren var. Her finner du et godt utvalg av rene og trygge vitser for barn.


Barnas vitser er laget av barn og for barn.

Andre kategorier som kan være av interesse inkluderer gåter for barn. Barn elsker vitser , visste du det? Ikke bare er vitser morsomme for barn , de utfordrer dem også kognitivt ved at de må resonnere seg frem for å se poenget og skjønne vitsene.


Vitser for barn : Hahaha! Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Er du på utkikk etter noen gode vitser for barn ? Da har du kommet på riktig sted.


Her har vi samlet en rekke vitser passer til barna.

Du kan velge kategori nedenfor: Kelnervitser for barn Svensken, dansken og nordmannen – vitser. Doktorvitser for barn. Og i tillegg til å være morsomt for barna, gir også vitser og gåter utfordringer og trening: vitser krever ofte at de må se sammenhenger og resonnere seg frem for å forstå poenget. Og gåter er en utfordring i seg selv. Trenger du en rebus eller noen morsomme gåter for barn ? Alle disse nøttene og oppgavene passer selvfølgelig både for barn og voksne.


Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen.


Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Leter du etter vitser for små barn ? På denne siden har vi samlet mange vitser for små barn som garantert får frem latteren. Det er fotspor i leverposteien! Vil du høre en vits? Her er mange gode vitser om foreldre, skole, dyr og masse annet.


Mange morsomme vitser for barn.

Alle Barna vitser er legendariske i skolegården, skapt for å få folk til å føle seg utenfor. Det beste utvalg av Norges beste vitser. For barn i alle aldre. Ute etter å bli barnets favoritt med noen morsomme vitser ? Vi har samlet en liste med de beste barne vitsene her, slik at du kan få barna til å le høyt og hjertelig! Da jeg kom inn i soverommet mitt på natten fant jeg mine to barn i seng med min kone, tilsynelatende skremt av den kraftige stormen.


Jeg bestemte meg derfor å sove i gjesterommet den natten. Men ellers så måtte de ligge i sine egne. Har dere noen gode vitser på lager som selv små barn kan forstå? Ca 6-7-åringer) Det skal ikke så mye til av underfundigheter før de ikke fatter poenget, men et eksempel på en svært populær vits er den om nordmannen, svensken og dansken og grisen som feis!


Forslag tas imot med takk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg