torsdag 21. november 2019

Trener mye uten å gå ned i vekt

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Anne Marte Sneve, som er KKs treningsekspert, forteller til KK. For å gå ned i vekt må du.


Trener du uten å greie å gå ned i vekt ? Lær mer om hvorfor du ikke går ned i vekt når du trener , og hvordan du kan trene for å gå ned i vekt.

Hvorfor du ikke går ned i vekt når du trener. Du har kommet godt i gang med treningen, og trener regelmessig kanskje 2-ganger i uka eller mer. Ett av målene med treningen var å gå ned i. Hvis du synes det er utfordrende å komme i gang med trening for å gå ned i vekt , vil det antakelig være veldig mye vanskeligere å gå ned i vekt uten trening. Slik bør du trene for å gå ned i vekt Ikke fortvil hvis treningen ikke hjelper på vekta. Du kan likevel svette deg slankere ved å gjøre de rette tingene.


Dette gjelder spesielt de som har gått ned mange kilo. Grunnen til at det vanskelig å holde vekta er at kroppen ikke liker at du har gått ned.

Kroppen vil hele tiden fortelle deg at du bør gå opp i vekt. Er det mulig å gå ned i vekt uten å trene så mye ? Jeg har bukfedme, arvelig diabetes og høyt kolesterol. Har også artrose i begge hofter, og klarer ikke å gå mange meterne før jeg får veldig vondt å må stoppe.


Derfor er det lurt å gå raskt ned i vekt. Det å gå raskt ned i vekt , er ofte noe ekspertene fraråder, fordi man ofte legger på seg alt igjen. Studier viser imidlertid at de som går mest ned i vekt de første to-fire ukene av et vekttap, er også dem som oppnår det største vekttapet og holder det best ved like. Steg (Valgfritt) - Tren 3-ganger per uke. Du trenger ikke å trene for å gå ned i vekt med denne planen, men det er anbefalt.


Det beste valget er å dra på gymmet 3-ganger i uken. Varm opp, løft vekter og strekk ut. Gikk ned i vekt for å kunne trene - Jeg har gått ned kilo uten å trene , kun ved å være restriktiv i kostholdet. Det får jeg betale for nå, for det er klart jeg har mistet mye muskelmasse.


Jeg har litt plager i korsryggen og det å løfte paller på jobb er nå mye tyngre. Butikkarbeid er faktisk svært fysisk krevende. Midjemålet vil gi en god pekepinne på hvilken vei det går.


Går du ned rundt magen, mens vekten står stille, betyr dette at du har mistet mye fett og kanskje bygd litt muskler.

Det andre verktøyet er fremgang i styrke. Hadde du planlagt å gå mye ned i vekt uten å trene styrke, så bør du vite at dette er en veldig dårlig idé. Hva slags mat man velger er helt avgjørende for hvor mye vekten reduseres. Ved vektreduksjon kan det lønne seg å velge mat som metter mye , uten at maten inneholder mye kalorier. BEVEGELSE: Når du beveger deg og er aktiv i løpet av hverdagen, frigjøres det hormoner i kroppen som gjør deg gladere, gir deg bedre konsentrasjon på jobben, gjør at du sover bedre og kan dempe smerter i kroppen.


Det krever litt tid å sette seg inn i og for noen kan det bli litt mye fokus på tall og lite fokus på å nyte maten. Det er likevel ikke for alle. Oversiktsstudier som har undersøkt effekten av mye og lite karbohydrater, viser at et kosthold med mer protein og fett vil kunne være ideelt for deg som ønsker å gå ned i vekt (1 14).


Blir man bevisst på å øke inntaket av protein og fett, vil man sannsynligvis også bli mer bevisst på å spise mindre av det usunne sukkeret. Hvis du vil gå ned i vekt og klare å opprettholde den over tid er det viktig at du ikke er for streng med deg selv. Det bør være rom for å kose seg innimellom, bare det ikke blir for ofte. Lær hvordan du bør spise og trene hvis du vil beholde din muskelmasse og få vekk fettet! DEL – Kunsten av å gå ned i vekt , minske fettprosenten, uten å miste muskelmasse.


Skal du først kose deg, er det bedre å velge brus eller saft uten sukker. Sundfør mener det er en myte at man går like mye opp i vekt av å drikke lettbrus som vanlig brus, men understreker at det ikke er bra å drikke for mye lettbrus heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg