fredag 1. november 2019

Katt med konstant løpetid

Lynrask hjemlevering av kattemat av kvalitet. Bestill på nett - rask levering! Høy kvalitet, tilpasset din hund. Levert raskt og gratis på døren. Når kun det beste er godt nok!


Hormonene er likevel en av hovedårsakene til endringer i humøret, og en katt med løpetid vil endre atferd nesten fullstendig.

Hvis katten din allerede har vært igjennom en løpetid husker du sikkert hvordan hun mjauet og skrek, og hele tiden krevde din oppmerksomhet. Hvis hun ikke har mulighet for å pare seg kan dette bli en frustrerende og ukomfortabel tid for dere begge. Løpetid etter et halvt år er vel helt vanlig? Husker godt da jeg var liten og min venninnes katt fikk _unger_ da den var seks måneder. Hunnkattene markerer for å tiltrekke seg katter , noen blir helt ekstreme og har konstant løpetid og markerer som gale.


Her måtte vi lukke alle dører til alle rom, og holde katta på badet til vi fikk time hos veterinær, hun spruta og tissa over ALT. Pluss den remjinga døgnet rundt da. Mange katter løper kun til ganger i året og da først og fremst på våren.


Hvor ofte katten din mjauer vil selvfølgelig avhenge av rasen, og til og med dens personlighet.

Orientalske raser, spesielt siamesiske katter , er kjent for å være veldig pratsomme. De som ikke vil ha en katt som mjauer mye bør derfor unngå disse rasene. Hvorfor mjauer katten min konstant ? Andre ganger kan det vare noen dager med pause på en mnd. Jeg drøyde med å sterilisere hunnkatten min. Katter mjauer av mange forskjellige grunner.


Var engstelig for at noe skulle gå galt. Steriliserte henne i jula for noen år siden, siden det sammenfalt med fridager for våres del. Ingen har det bra når det gjelder katt og løpetid. På de fleste katter merker man fort at den har løpetid. Katten kan bli drektig når som helst i løpetiden, og hannkatter merker at løpetid er på gang før vi mennesker gjør det.


Om du ikke ønsker kattunger, så kastrer katten din, og IKKE slipp den ut når den har løpetid. Noen katter er svært sosiale, mens den typiske katt heller foretrekker å være den eneste katten i husstanden, eller å leve alene i naturen. Atferd overfor mennesker har sammenheng med kattens gener og erfaringer den har gjort med mennesker tidlig i livet.


Jeg hadde trodd at barnløse ville være sterkere knyttet til sin katt enn de med barn. Men jeg fant ingenting som tydet på det. Når det gjelder barn, mente prosent at det var positivt for barn å vokse opp med katt.


Til høsten skal Sandem være med på et forskningsprosjekt på Oslos villkatter dersom fiansieringen går i orden.

Et mjau kan bety så mangt, og hva pus egentlig mener er ikke så enkelt å forstå. Her er rådene for å kunne prate mer med pus. Det vil si at katten vil lete etter en annen katt å lage kattunger med. Når og hvor lenge har katter løpetid ? En hunkatt får typisk løpetid hver syvende til tiende dager i perioden. Videoen ble lastet opp fra en Android-telefon.


Hun kan markere huset med urinen sin. Det er imidlertid veldig viktig å vite alt om katter under løpetid slik at du unngår uventede uhell. Noen katter mister til og med appetitten. En katt som har løpetid har en tendens til å være veldig klengete. Og pleier ikke løpetiden å vare sammenhengende, enten i noen dager eller opp til et par uker?


Jeg spør fordi jeg skjønner meg ikke på vår unge hunkatt. Hun har hatt sin første løpetid nå, for et par uker siden. Medisinsk behandling lykkes oftere hos katt enn hos hun spesielt hvis livmoren er åpen, men det vil ofte være vanskelig å få katten drektig etterpå.


Den varte i to-tre dager. Dette høres veldig rart ut. Det er ikke riktig som AB sier at kastrerte katter skal ha lystene i behold. Hannkatter kan gå langt for å finne hunnkatter med løpetid. De blir lett utsatt for ulykker og kan pådra seg skader i slåsskamp med andre hannkatter.


Det kan hende katten kommer på avveie og ikke finner veien hjem. De fleste katter som kommer bort hjemmefra, er 2-år gamle ukastrerte hannkatter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg