fredag 15. november 2019

Mistenker tvillinger

Mistenker tvillinger

Jeg håper ikke det stemmer hos meg :-( Jeg har barn og synes at det er nok med ( Ikke 4). Svangerskapet er ikke planlagt, men er glad over graviditeten og gleder meg. Men en del har ingen anelse før de kommer til ultralyd.


Er det flere som mistenker tvillinger ? Syns magen er mistenkelig stor allerede, og er fortsatt veldig kvalm og VELDIG trøtt i uke 13. Har noen spørsmål til dere: 1. Skjønte dere før UL at det var tvillinger ? Hørte dere flere hjerter som slo da jordmor lyttet på magen for første gang? Andre ting som gjorde at dere ble mistenksomme? Hilsen nysgjerrig som mistenker tvillinger i magen. Flere som mistenker tvillinger ? Sandrapusen Forelsket i forumet.


Siamesiske tvillinger (45) fant kjærligheten i samme mann De siamesiske tvillingene Ganga og Jamuna Mondal har blitt avvist hele livet. Mange tvillinggravide mistenker at det kan være to tidlig – enten fordi det er tvillinger i familien, at magen vokser uvanlig fort, at plagene er kraftige eller bare fordi magefølelsen sier det. Nå har de endelig funnet lykken med en og samme mann.


Mistenker tvillinger

Da jeg var på første legekontroll i forrige uke, mente legen min at livmora var større enn antall uker på veg skulle tilsi. Hun antydet derfor at det kunne være tvillinger. Hun ville imidlertid ikke gjøre noe med dette, og mente at jeg kunne avvente ordinær ultralyd. Greier sevsagt ikke få tanken.


DOBBELT ARBEI DOBBEL GLEDE: Den første tiden med tvillinger kan ses på som en unntakstilstand. Det kan være lurt å tenke på den som en investering, og ikke legge andre planer enn å venne seg til de nye rollene som tvillingforeldre. Vi mistenker at flere foreldre kan være dømt på feil grunnlag, sier han til BT.


Slike saker er en voldsom inngripen i en families liv, en inngripen som synes å være basert på tynt grunnlag. Også her kan foreldrene ha mistet barna sine på grunn av en feildiagnose, legger han til. Jeg har tvillinger (toeggede) både mors og fars side, og er selv født tvilling (toegget) så jeg antar at sjansen er tilstede.


Vil ikke ha tvillinger , så jeg håper virkelig ikke det. Det er jo egentlig en defekt fra naurens side, og de er mer utsatt for tidlige fødsler og lav fødselsvekt og de problemene det medfører. Den ene av våre tvillinger har blant annet CP og epilepsi. I tre år hadde vi to friske barn.


Mistenker tvillinger

Så dukket den ene diagnosen etter den andre opp. Vi fikk veldig god hjelp i habiliteringsavdelingen ved vårt lokale sykehus, Trondsletten. Der er det fantastiske folk som svarer på alle mulige spørsmål. Tegn på tvillinger i tidlig graviditet: Hva eksamenene forteller.


Hvis du mistenker at du bærer mer enn en baby, vil du kanskje være oppmerksom på noen av de nevnte tegnene allerede. Men du kan ikke si sikkert bare ved å vurdere tegn på tvillinger i tidlig graviditet. Heldigvis finnes det andre måter å bekrefte. Ha tvillinger kan være en svært givende opplevelse, men du bør forberede deg på utfordringen. Det er derfor det er svært viktig å finne ut så snart som mulig hvis du har tvillinger.


Evaluer din vektøkning i løpet av første trimester. Mistenker at jeg kan bære tvillinger selv, og jeg får ordinær ultralyd i uke 2 synes det er ALT for lenge og gå! Synes man burde fått tilbud om dette mye. Porter og Preston er kjent for å være litt rebelske av natur.


Når de blir eldre baller det seg på med alt fra røyking og drikking til ulovlig kjøring med familiebilen. Jeg og min mann hadde vært sammen i mange år, og vi var i lykkerus da graviditetstesten viste positiv. Alle drømmer og planer om framtiden for den lille var klar.


Mistenker tvillinger

Jeg var både stolt og redd på en gang da jeg fikk vite at det var tvillinger. Tvillinger er noe jeg alltid har drømt om, men to små på en gang er mye, forteller hun. Og er du gravid med tvillinger eller kaster du opp ofte, bør du være ekstra oppmerksom. Men det påvirker også svangerskapet i stor grad.


Det er stort å finne ut at man venter ikke bare ett, men to barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg