onsdag 27. november 2019

Strikkeoppskrifter på barnebunad

Strikkeoppskrifter på barnebunad

Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Denne siden ble sist oppdatert 02. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.


Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Her finner du mer enn 120. SandnesGarn er kjent for sine nydelige håndstrikkede bunader til barn.


Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Marte Helgetun har nylig gitt ut en flott bok med strikkeoppskrifter til barn. Boka er til alle mødre som i generasjon etter generasjon har strikket til barna sine, og som fører den fine tradisjonen videre.


Strikkeoppskrifter på barnebunad

Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Siden det begynner å bli kaldt i været, for ikke å snakke om tid for å nøste opp julegavene snart, er det all grunn til å tro at mange har begynt å plukke opp strikkepinnene igjen.


Utvalget av strikkeoppskrifter er aldri dårlig, men det er ikke nødvendigvis så lett å finne gode mønstre som samtidig er gratis. Ludvig hvakan velfortjent. På denne siden finner du en oversikt over garn og oppskriftshefter som vi tilbyr på nett. Kontakt våre butikker for faglig rådgivning og et stort utvalg i både garn og mønster.


Strikkeoppskrifter på barnebunad

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Strikkeglede til folket! Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Ordrer på mønster uten garn vil bli kansellert dessverre.


Instagram photos for tag barnebunad Iconosquare Browse all Instagram photos tagged with barnebunad. Det myldrer av strikkeblogger, hekleblogger og massevis av kreativet med strikkeoppskrifter på nettet nå om dagene. Norge er ikke noe unntak. Det er greit at det strikkes etter min oppskrift og at vottene selges privat eller på messer. Videresalg i butikker og på nettsider er derimot ikke lov da jeg selv tar imot bestilling på ferdig strikkede votter.


Ann Britt Jeg er ei dame på år. Har i mange år hatt kakedekorering som hobby, men for et års tid siden fikk jeg den hobbyen helt oppi vranga og den ble lagt bort. Vi tilbyr også nydelige bunader fra kjente norske produsenter. For oss på Rauma handler det om å vekke skaperglede og å inspirere til kreativitet.


Det begynte med at jeg kjøpte et mønsterhefte fra Raumagarn,og en dag i slutten av april kom jeg på at litjtupp ikke hadde bunad. Tråsnella på Orkanger dro jeg i full fart(ja,det ble strikkekafe også), det ble kjøpt inn Rauma babyull. Et bredt sortiment av kvalitetsgarn i et hav av farger. Vinteren er på vei og nå er tiden for å strikke eller hekle varmere klær. Fant en oppskrift som min mor brukte på 60-tallet:.


Finn din størrelse raskt Ulla-Bella.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg