tirsdag 22. januar 2019

Ting å kjøpe i new york

Nedenfor finner du tipsene mine for de beste shoppingstedene. Så mye å se, så lite tid! Jeg anbefaler å kjøpe et pass for minst dager.


På denne måten vil du virkelig få mye for pengene, pluss at du kan ta deg bedre tid til å besøke de severdighetene du er interessert i. Det er også mulig å komme opp i statuens krone, men vi anbefaler at du kjøper billetter på forhånd.

Enig med ludo, Sephora er et must! Union Square er et bra utgangspunkt for shopping. Var på jentetur en gang, og da brukte vi timer på to butikker her Mitt beste tips er å komme seg vekk fra turistfella rundt Times Square - shoppingen er mye bedre downtown (samme butikkene, bare mye mindre folk) og her er stemningen helt annerledes. Deriblant en t-skjorte med påskriften I Love NY, gjerne hvor Love er skiftet ut med et hjerte. Dette er souvenir nummer én fra verdensmetropolen, gjerne i kombinasjon med tilsvarende skyggelue.


Her finner du blant annet designervintage som Chanel, Dior, Pucci og Yves Saint Laurent. Det finnes massevis av ting å se og gjøre! Men hva med andre spennende ting å gjøre?

Har du vurdert å ta en helikoptertur. Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her.


En by som har absolutt alt. Alt fra vidunderlig mat til utrolige hoteller. Først og fremst vil vi anbefale å ta på joggeskoene og gå på sightseeing. Nyttårsaften på Times Square. Og selvfølgelig sko.


Hva lønner seg å kjøpe i NY? Ferie og reise: Er en jente på 18år som reiser til USA i slutten av mars. Lurte bare på om det er noen spesielle ting jeg bør kjøpe i USA som er billigere der enn her?


New York er byen du bare må elske. Bruk anledningen til å kjøpe noe snasent treningstøy så kommer du hjem med. Om du vil ha tak i billetter til Broadway shows så kan du enten kjøpe fra et billettkontor i byen, over nettet eller hos teatersalene.


Bloomingdales var gøy å ha sett, men følte ikke helt at jeg passa inn der, det var litt annerledes priser enn på forever 21!

Jeg kjøper aldri eksklusiv sminke, går maks opp til Smashbox, Urban Decay, Mac og dets like. Det kan man selvsagt kjøpe her, men det har langt større utvalg i USA og det er mye billigere. Det som jeg synes er mest gøy, er å kjøpe fra produkter vi enten ikke får tak i her i Norge eller hvor vi ligger månedsvis etter på lanseringsdato.


Jeg lurer på hva som er lurt å kjøpe der, og hva man sparer penger på. Tenkte litt på Ipad eller et annet tablet, ser man kan spare oppimot en tusen lapp på de i litt høyere prisklasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg