tirsdag 8. januar 2019

Skolesekk 1 klasse best i test 2018

Finn Klasse Skolesekk. Skal barnet begynne på skole til høsten. Vær klar til skolestart med en god skolesekk. Med tunge bøker i sekken, bør ryggsekken sitte godt.


Les våre skolesekk-anbefalinger. Ny skolesekk til studiestart?

Ryggsekker kommer i nye utgaver hvert år, og du kan gjøre et kupp når fjorårets skolesekker kommer på salg. Beckmann er størst på skolesekker i Norge. Kjøp ny skolesekk hos Skolesekker.


Vår visjon om å lage de beste skolesekkene i verden står alltid høyest når nye produkter utvikles. Det er ikke gitt karakterer til sekkene fordi en sekk som passer perfekt til ett barn, kan sitte helt feil på et annet. Når man skal begynne i 1. Siden barn er forskjellige er det subjektivt hvilken sekk som passer best.


Testpanelet har derfor kun sett på det tekniske med hver sekk.

Vi har et stort utvalg Troll skolesekker for 1. De aller fleste modellene er også justerbare i sidene. Alle sekkene har anatomisk bæresystem med myke, brede, justerbare bæreseler. Smarte Skolesekker fra bla Lego, Disney mm.


Se de beste tilbudene! Vel, etter vår mening kan ikke dette kalles for skolesekk. Det positive med sekken er at det et stort og et lite rom inni, pluss ytterlomme og lomme til vannflaske. Lett vekt og den nest billigste sekken i testen.


Derimot er det altfor mange kriterier som trekker sekken til bunns i testen. Sekken har ikke hoftebelte og toppstrammere. Her finner du sekker med mange forskjellige farger og motiver, både med og uten lokk.


Trenger barnet ditt ny skolesekk til skolestart finner du barnas favoritter i denne testen. Husk å spørre barna hvilket design de liker best. Ta deg turen innom skolesekker.


Er det noen som vet om tester som ligger ute på nettet (gjerne link!)? Her får også ungene sekker når de begynner i 1. Troll-sekken syntes jeg var den beste , og det syns gutten selv, også, så da tok vi den. Sjekk hvilke skolesekker som er best i test !

Skolestart, overnatting eller gymtime, det spiller ingen rolle - den første sekken er gull verdt. Den første ryggsekken. Ettersom vi på Lekmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg