onsdag 9. januar 2019

Helsport alta winter

Helsport alta winter

Vi har lest mengder av tester å funnet frem de beste teltene til sommerens telttur. Se våre anbefalinger på enmannstelt, tomannstelt og familietelt til camping. Vår bestselger og testvinner Alta har blitt redesignet med ny passform og nye materialer.


Dette har resultert i at varme-til-vekt-ratioen er forbedret med. Alta Superlight-serien er en lettvektsvariant av vår mest populære syntetiske testvinner gjennom tidene. Dette er soveposen for deg som vil ha en lett sovepose med de fordelene syntetisk fiber gir deg i fuktige og varing;te forhold. Helsport Winter Jr Flex er en lengdejusterbar vintersovepose for junior, med enkle detaljer for barn.


Soveposen er den varmeste soveposen i Jr Flex-serien. Varmeste pose i Alta -serien, som tåler fuktig klima på vinterturer. Trenger ny vinterpose, og ser Helsport har fjorårets modell til en ok pris. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. God passform, lite pakkvolum, og behagelige og slitesterke materialer gjør posen super å ha med på turer på vinterstid.


Skal du på telttur i sommer, er det viktig med et bra telt eller en lavvo. Les tester og omtaler før du kjøper. Du kan enkelt justere lengden ved å dytte fotenden på posen inn i selve soveposen og lukke den med glidelås. Noen som har erfaringer med soveposen Fra Helsport type Alta ? Den får gode tester, men jeg er i tvil. Er veldig usikker på hvor mange grader jeg bør velge.


Helsport , The North Face og Haglöfs er et utvalg av gode og solide soveposer. Skal du ut på tur i kulden trenger du en varm og solid sovepose som tåler mange minusgrader. En varm sommerdag er ikke fyllmateriale og varme like viktig og du kan velge en lettere sovepose. Finn Alta Helsport.


Helsport alta winter

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Helsport Alta Superlight er en superlight-versjon av vår populære testvinner, Alta Winter. Vokser i takt ⚄ Mitt krav var at den skulle takle streng kulde og ta så liten plass som mulig – siden jeg må bære alt de første årene.


Ekstra langog vid sovepose tilpasset personer opptil 2cm. Bokskonstruksjon for best passform. Alta Extra Long kommer fra Helsports testvinnende Alta -serie, og har detaljer som lite pakkvolum, behagelig innerstoff og slitesterkt lettvekts ytterstoff.


Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker. Sammenlign med andre produkter. Test winner Alta has been one of our most popular sleeping bags for many years. Features such as compact volume, comfortable inner fabric, durable lightweight outer fabrics are some of the reasonsfor that.


The Alta series offers a wide range of temperatures and lets you find a sleeping bag perfect for any conditions. Specs: Syntetisk, Høst, Barn, Barn,. Ekstra isolasjon i rygg og fotende for økt komfort, og vannavvisende fyll.


Helsport alta winter

Alta Winter is the second warmest model in the Alta -series and suitable for. Regulér temperaturen. Det er viktig å huske på at et godt liggeunderlag, en lue og ullundertøy også kan hjelpe deg på vei til behagelig sovetemperatur.


Jeg har god erfaring med 3-sesongs poser, selv om de kan være litt varme på de varmeste dagene om sommeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg