onsdag 30. januar 2019

Mariusgenser dame rosa

MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Strikket i Sandnes Garn SMART. Stormberg har flere myke og behagelige gensere til dame for enhver smak og anledning.


Her finner du blant annet ullgenser, cardigan, collegegenser, fleecegenser og poncho. Enkelte av modellene er store i størrelsen opptil 4XL.

MARIUSGENSER - DAME RAUMA ULLVAREFABRIKK AS. Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Høsten i år har vært kaotisk og travel, det har ført til at jeg har begynt på mange prosjekter uten å ferdigstille dem, så langt.


Noe jeg derimot har blitt ferdig med er mariusgenseren med rundfelling jeg begynte på for ikke så lang tid tilbake. Det kan nesten virke som om det er noe i den påstanden. Hovedelementet er åttebladrosen, i en myk og feminin form med runde blad.

Jeg har enda ikke strikket meg mariusgenser. Det blir vel når alle andre er lei tenker jeg. Lett innsvinget i liver gir god passform. Nå får du den som hundegenser også. Hundegenseren har en god og varm hals, korte ribb på erme som holder genseren godt på plass.


Denne er svært god og behagelig å. Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer. Finne ut hvilke farger og garn som passer sammen ved hjelp av denne fargevelgeren. Velg mellom ullgensere fra merker som Ulvang, Bjørn Dæhlie, m. Kjøp ullgenser til dame hos XXL.


Marius-genser dame str. De fleste er gratis. Behandling av genseren: Kan vaskes kun for hån uten tøymykner. Interessant å lese om dine erfaringer med garntypen du brukte. Bare gi meg beskjed.


Cecilie Skog genser strikket i KOS fra Sandnes Garn. Garnet inneholder baby alpakka, ull og nylon.

Pinne nr - kjappstrikka genser! Dette er en strikkepakke med garn og oppskrift. S lys grå mariusgenser Superlekker mariusgenser håndstrikket i lys grå, offwhite og rosa. Gensere er en absolutt nødvendighet i enhver garderobe.


Det er et klesplagg som både er mote og som man føler seg utrolig komfortabel i. Overdeler som gensere finnes i klassiske eller moderne snitt, og i et utrolig utvalg av materialer og raffinerte detaljer. Klassisk utgave men med utradisjonelle farger. Garnet er Trysil garn som tåler maskinvare på grader med MILO og husk at det ikke skal brukes skyllemiddel. Den blir i sort, grå og lilla.


Er det strikkeoppskrifter på gensere du ser etter?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg