tirsdag 22. januar 2019

Park hotel sandefjord svømmehall

Hotell , ferieboliger og alt mulig annet. Alltid prisgaranti med lavest pris på nettet. Perfekt for forretnings- og feriereisende. Hotellet har en hyggelig restaurant, utendørsservering og spa-avdeling.


Få ny energi i vår deilige SPA- og treningsavdeling.

Her kan du ta badstu, solarium, svømme, trene, delta på gruppetimer og få deilige SPA-behandlinger. Relax and enjoy some quality time at our pool and fitness area. At Parkbadet we have a cosy area where you can relax with friends. Ta vare på helsen din!


Vi tror på et sunt og aktivt liv, og at det kan være både gøy og enkelt å trene. Derfor skal du som bor hos oss også ha mulighet til å holde deg i form under ditt opphold. Our hotel has flexible conference facilities for up to 7guests and an impressive banquet hall with a large stage.

Hver dag dekkes det på til både frokost, Afternoon Sweets og Evening Meal. Vi er et kontantfritt hotell. Billettsalget avsluttes minutter før stengetid.


Barnebillett gjelder fra til og med år. Voksenbillett gjelder fra fylte år. Byen har en interessant historie, vakker natur og mange kulturarrangementer. Kjapt og lekende lett å booke med.


Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Some offer views over the fjord or surrounding green areas. Sandefjord er en moderne by som ligger 1km sør for Oslo.


Gratis svømmehall og byens beste frokost. Noe knotete parkering. Vi stod på parkeringen rett utenfor og betalte ca kr. De leier ut utstyr når kiosken er åpen.

Juryen har bestått av representanter fra Norges idrettsforbun kulturdepartementet og ba park idrett. Se begrunnelse hjemmesida til ba park og idrett. Noen av rommene har utsikt over fjorden og grøntområdene i nærheten.


Du får gratis tilgang til badstue og treningsstudio. Mat og drikke er en viktig del av livet. Bruk nedtrekksmenyen for å vise for eksempel alle kommunens sykehjem eller barneskoler i kartet. Each modern room at Scandic Park has modern furniture and tiled bathrooms.


Man har alt av butikker, cafeer, restauranter, havnen, taxi, bussholdeplassen, jernbanen, Color Line terminalen, museer, fiskebasaren, svømmehall , parker , innenfor en radius av noen få hundre meter. Bugårdsparken har idrettsanlegg, naturpark og Jotunhallen,Pingvinhallen, Svømmehall ,Ishockeybane,Skøytebane,Håndball og Tennisbaner og for noen år siden var det Stupetårn og Badeannlegg der også. Temperaturen i bassenget er 2grader.


Her er det gode muligheter for både trim og lek. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Horten svømmehall ligger i Skolegt.


Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg