onsdag 23. januar 2019

Julekuler med eget motiv

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Personlig pynt til juletreet, en kule med foto og tekst!


Spill inn musikk og legg inn ditt eget foto i julekulen!

Skap dine egne juletrekuler med bilder. Fire juletrekuler med et unikt bilde på hver. Velg navn og bilde du ønsker på julekulen din, og få gaven levert i god tid før jul. Vi har derimot en fantastisk kul gaveide som nok vil få de aller fleste til å revurdere dette og kanskje henge opp noe ny pynt på treet. Vi kan nemlig by på helt personlige julekuler med eget navn!


Norges største utvalg av kopper, glass og krus! Vi brenner motivet inn i produktet, noe som gjør holdbarheten og kvaliteten meget god. Pynt juletreet med flotte julekuler med ditt eget bilde på!


Alt produseres i Norge.

Kr 5-Alle priser er vist inkl. Grunnpris à 2- kr kommer i tillegg. Om det er andre som vet om hvor man får tak i sånne julekuler så er jeg takknemlig for svar. Del dette innlegget.


Her stempler vi juleposten med eget motiv med datostempel, som sendes ut i Desember. Servietter til konfirmasjon, dåp, bryllup, bursdag og andre festligheter kjøper du her. Stort utvalg i ulike farger, med og uten mønster og motiv. Kjekt for små barn og fint å hente frem igjen etter noen år. Krus med motiv - Carl Larsson (gule barn) Krus med motiv - Antique maritim seilskip.


Kopper med tekst assortert. Med passer tegner du opp sirkler i ønsket størrelse på papp, og klipper ut. Lag motiv i sirkelen med stansemaskinen. Julekrus Med hjerte motiv. Det finnes mengder med ulike mønstre å velge mellom, vår er fra Norway Designs.


Lag hull i toppen av sirkelen med en hullemaskin, og fest hyssingen i hullet. Laserskæring, gravering og folieskæring. Leter du etter Fotogaver til bryllupet, festen, skolestart eller julen finner du det i kategorien Spesielle anledninger.


Her finner du alt fra Invitasjonskort til dekorasjoner og pynt eller Fotobøker å oppbevare de spesielle øyeblikkene i. Vi vil tørre påstå at dette vil bli den vakreste kula på hele juletreet.

Design selv flotte, personlige fotogaver En perfekt gave er laget med kjærlighet og er valgt ut spesielt til den man er glad i. Se vårt store utvalg av flotte fotogaver, og velg en dine kjære vil bli veldig glad for. Jeg har planer om å bruke noen maskemønstre fra eget arkiv på julekulene mine jeg også, men har for øyeblikket en julekulepause for å gjøre ferdig andre prosjekter. Men det var gøy å strikke! Jeg anbefaler å fylle dem med ullflor, det ble så fint og akkurat passe tungt. Denne vakre røde juletrekulen kan trykkes med en personlig julehilsen til mottakeren.


En helt fantastisk julegaveidé til alle som elsker jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg